Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Βαρύ το κλίμα και… μη χειρότερα με Λίνκολν

Το κλίμα στον ΠΑΟΚ είναι ιδιαίτερα βαρύ μετά την τρίτη σερί ήττα στο πρωτάθλημα. Η προσοχή στρέφεται πλέον στο ματς με τη Λίνκολν την Πέμπτη.

Σε εποχές… προ πρωταθλητισμού επέστρεψε ο ΠΑΟΚ, μετά τη χθεσινή ήττα του από τον Ιωνικό (3-2), την τρίτη σερί για την Super League, κάτι που είχε να συμβεί από το 2016.

Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι ιδιαίτερα βαρύ. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου για πρώτη φορά στα χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα μοιάζει να μην γνωρίζει πώς να αντιστρέψει την κατάσταση και ο «Δικέφαλος του Βορρά» πελαγοδρομεί.

Μέσα σε αυτό το κλίμα αμφισβήτησης για όλους, ακόμη και για τον Ρουμάνο τεχνικό, ο ΠΑΟΚ καλείται να προετοιμαστεί για την αναμέτρηση της Πέμπτης με τη Λίνκολν στην Τούμπα (22:00), ώστε να προκριθεί στους «32» του Europa Conference League. Στις προσεχείς προπονήσεις θα ξεκαθαρίσει αν πέραν του τιμωρημένου Μιχαηλίδη θα λείψει και κάποιος από τους Ροντρίγκο, Κρέσπο, Βιεϊρίνια και Μιτρίτσα που έλειψαν στη Νίκαια.

Η Κοπεγχάγη έχει πάρει ήδη την πρωτιά, αλλά για την δεύτερη θέση ισοβαθμούν Σλόβαν και ΠΑΟΚ έχοντας από 8 βαθμούς, με τους Σλοβάκους να υπερτερούν στη διαφορά τερμάτων έχοντας +3 έναντι +2. Ο ΠΑΟΚ θέλει φυσικά νίκη επί της αποκλεισμένης και χωρίς βαθμό στο γκρουπ Λίνκολν ελπίζοντας παράλληλα σε απώλεια της Σλόβαν στην Κοπεγχάγη. Σε περίπτωση που οι δύο ομάδες έχουν ίδιο αποτέλεσμα, τότε όλα θα κριθούν στη διαφορά τερμάτων και οι Θεσσαλονικείς θα πρέπει να σκοράρουν όσο περισσότερο μπορούν απέναντι στην αδύναμη ομάδα του Γιβραλτάρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x