Άλωσε την Μόσχα η Μιλάνο! Η ομάδα του Έτορε Μεσίνα ήταν καταιγιστική στη «Megasport Arena» και πήρε εμφατικό «διπλό» κόντρα σε αυτή του Δημήτρη Ιτούδη (57-67), μένοντας μόνη τρίτη στη βαθμολογία της Euroleague. Στο 13-6 ανέβασε το ρεκόρ της η Αρμάνι Μιλάνο, έπεσε στο 12-8 η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Εμφατικό ξεκίνημα από την Αρμάνι που προηγήθηκε 9-2 και συνέχισε με το πόδι στο γκάζι, κλείνοντας την πρώτη περίοδο στο +13 (10-23). Η ΤΣΣΚΑ πλήρωνε τις απουσίες των Κλάιμπεργκ, Χάκετ τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση, αλλά προσπάθησε να κάνει την αντεπίθεσή της μειώνοντας πέντε λεπτά πριν το ημίχρονο στους έξι πόντους (23-29), ενώ λίγο αργότερα έφτασε τη διαφορά στο μισό καλάθι (33-34). Παρόλα αυτά, η Αρμάνι κατάφερε να πάει με μικρό προβάδισμα στο ημίχρονο, προηγούμενη 40-35.

Ντιλέινι και Χολ ανέλαβαν το σκοράρισμα στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, ανεβάζοντας εκ νέου τη διαφορά στους 9 ξανά (41-50) και παρέμεινε σε αυτά τα επίπεδα ως το τέλος της τρίτης περιόδου (46-55). Οι άμυνες σκλήρυναν, η αστοχία στις δύο πλευρές μεγάλωσε αλλά η Αρμάνι είχε καθαρίσει ήδη το παιχνίδι (50-63) πριν χαλαρώσει και πήρε το ροζ φύλλο αγώνα με το 67-57 να είναι το τελικό σκορ.



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

MVP της 29ης αγωνιστικής ο Φρανσίσκο μετά το θρίλερ με Ολυμπιακό

Πετρίδης: «Σταθερά ασταθής ο Παναθηναϊκός-Φάουλ στον Χέιζ-Ντέιβις στο τέλος»

Χεζόνια για τις αποδοκιμασίες σε Σκαριόλο: «Δεν θέλουμε τέτοιες μ@@@@ιες!»

Σπανούλης: «Έχουμε μείνει με 11 παίκτες, χτύπησε και ο Μίροτιτς»

Δεν έφτασαν τα... όργια του Χέιζ-Ντέιβις: Τα highlights της ήττας του Παναθηναϊκού στο θρίλερ με την Παρί

Φαρίντ: «Εμείς πρέπει να φτιάξουμε την κατάσταση που δημιουργήσαμε, τα πάντα για νίκη με Ολυμπιακό»

Ταμπελίνι: «Κλασικά πράγματα, μετά τα παράπονα του Αταμάν τα σφυρίγματα ήταν υπέρ της μίας πλευράς»

Σερέλης: «Πιστεύουμε πως ίσως υπήρχε φάουλ στον Χέιζ-Ντέιβις, αλλά έπαιξαν καλύτερα από εμάς»

Το σχόλιο Πετρίδη: «Ήττα-πισωγύρισμα, ξεχνάει το όνειρο για 4άδα ο Παναθηναϊκός»

Σερέλης: «Είχαμε τη στιγμή μας στο τέλος, αλλά έπρεπε να παίξουμε καλύτερα από την αρχή»