Euroleague

Βαθμολογία Ευρωλίγκας: Στην κορυφή η Ρέαλ, ξεπέρασε Ολυμπιακό η Αρμάνι

Στην κορυφή ανέβηκε η Ρεάλ μετά τη νίκη της επί της Άλμπα και την ήττα της Μπαρτσελόνα από την Ούνιξ, ενώ η Αρμάνι «άλωσε» τη Μόσχα, εκμεταλλεύτηκε την ήττα του Ολυμπιακού και ανέβηκε μόνη τρίτη.

Με αρκετές ανακατατάξεις στη βαθμολογία ολοκληρώθηκε η 22η αγωνιστική της Ευρωλίγκα, με κερδισμένες τις Ρεάλ Μαδρίτης, Αρμάνι, Ούνιξ Καζάν και Μπάγερν Μονάχου.

Ο Ολυμπιακός γνώρισε δεύτερη συνεχόμενη ήττα στη διοργάνωση, 84-69 στο Ισραήλ από τη Μακάμπι και επέτρεψε στην Αρμάνι, η οποία έφυγε με σπουδαίο διπλό (57-67) από τη Μόσχα και την έδρα της ΤΣΣΚΑ, να τον προσπεράσει και ανέβει στην τρίτη θέση. Ο Παναθηναϊκός πάλεψε, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στην Εφές και ηττήθηκε με 82-81, παραμένοντας στα χαμηλά της βαθμολογίας.

Στην κορυφή ανέβηκε η Ρεάλ Μαδρίτης που επικράτησε εύκολα με 89-74 στο Βερολίνο και την έδρα της Άλμπα, αφήνοντας δεύτερη την Μπαρτσελόνα που ηττήθηκε με 70-64 στη Ρωσία από την εντυπωσιακή Ούνιξ Καζάν. Σημαντικό διπλό (77-84) πανηγύρισε η Μπάγερν στη χώρα των Βάσκων κόντρα στην Μπασκόνια και ανέβηκε στην 11η θέση, ενώ από τις κερδισμένες της αγωνιστικής και η Μονακό, η οποία επικράτησε με 86-77 στην έδρα της Ζενίτ και πλησίασε «μια ανάσα» από την πρώτη οχτάδα.

Η βαθμολογία:

Βαθμολογία Ευρωλίγκα: Ξεπέρασε Ολυμπιακό η Αρμάνι

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x