Με δύο παιχνίδια ανοίγει η αυλαία της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, η οποία κορυφώνεται αύριο το βράδυ με το ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Το πρόγραμμα ανοίγει με την αναμέτρηση Λαμία – Παναιτωλικός. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ παράλληλα μετρούν τέσσερις νίκες στα τέσσερα τελευταία ματς που έχουν δώσει. Από την πλευρά τους, οι Αγρινιώτες τελευταία δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποια νίκη μέσα στον Ιανουάριο και θέλουν να κάνουν «σεφτέ» μέσα στο 2019 κόντρα στην ομάδα της Λαμίας.

Μισή ώρα αργότερα, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Πανιώνιο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Οι Πειραιώτες θέλουν να κάνουν το «6 στα 6» μετά την ισοπαλία με την Ξάνθη στο Κύπελλο, χωρίς να έχουν στη διάθεσή τους τους τιμωρημένους Φορτούνη, Γκιγέρμε και τον ανέτοιμο Μπουχαλάκη που ξεπέρασε πρόσφατα τον τραυματισμό. Οι Νεοσμυρνιώτες, με τη σειρά τους, προέρχονται από την εντός έδρας νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης.

Το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής



Η επόμενη (20η) αγωνιστική

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Εξωφρενικό και εξοργιστικό να παίζει συνέχεια τόσο αργά η ΑΕΚ - Περισσότερες οι λύσεις για Νίκολιτς»

Νικολακόπουλος: «Το ερωτηματικό με τους δύο Πορτογάλους και τι εννοεί ο Μεντιλίμπαρ για το μέλλον του Ελ Κααμπί»

Αθανασίου: «Τα ανοικτά ζητήματα για την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού και η ξεχωριστή σημασία του βίντεο με Αντωνιάδη»

Παγκάκης: «Υποχρέωση η νίκη για τον Παναθηναϊκό, υπάρχουν ακόμα ανοικτοί στόχοι στην ομάδα»

Κετσετζόγλου: «Στον πάγκο Μάνταλος-Ελίασον, δεν περιμένουμε πολλές αλλαγές»

Μπέος: «Χρόνια είχα να δω τέτοιο σφάξιμο με βαμβάκι»

Το ρεπορτάζ για το ΠΑΟΚ-Άρης από Τσορμπατζόγλου-Σαββόπουλο: «Ίσως από τον πάγκο Κωνσταντέλιας και Μορόν»

Stoiximan Super League: Μάχες σε Τρίπολη, Λάρισα, Τούμπα και OPAP Arena

Africafoot: «Ο Ολυμπιακός απέρριψε πρόταση της Ναντ για τον Ελ Κααμπί»

ΑΕΚ-Ατρόμητος: Με φόρα για ιδανικό φίνις στον πρώτο γύρο η Ένωση κόντρα στους επικίνδυνους Περιστεριώτες