Στα πολλά προβλήματα τραυματισμών που έχει ο Ολυμπιακός ενόψει της επιστροφής με ΑΕΚ και Φενέρμπαχτσε αναφέρθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Αυτοί τη στιγμή λείπουν 11 διεθνείς. Δεν κλήθηκε ο Ονιεκούρου, που έχει σοβαρές ενοχλήσεις στη γάμπα. Υπήρχε μία σκέψη να γίνουν κοινές προπονήσεις με την Β’ ομάδα, αλλά έχει και εκείνη πολλές απουσίες με διεθνείς και τραυματίες», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Να πούμε καλή επιτυχία στην Εθνική μας, η οποία παίζει απόψε με την Ισπανία. Στον Ολυμπιακό ελπίζουν να μην υπάρχει άλλος τραυματισμός για την ομάδα από την υποχρέωση της Εθνικής μας. Είναι ο Μασούρας, ο Μπουχαλάκης, ο Βρουσάι και ο Ανδρούτσος (με τον τραυματισμό του Καρμπόβνικ έχουν μείνει μόνο τρεις ακραίοι μπακ)», πρόσθεσε.

Σχολιάζοντας ειδικά την περίπτωση του Κρητικού μέσου, είπε ότι «τώρα που λείπει, αφού ήταν εκτός με Ιωνικό, Άιντραχτ και Παναιτωλικό, φαίνεται περισσότερο η αξία του. Με τον Εμβιλά και τον Μαντί Καμαρά να μην είναι στα καλύτερά τους, ο Μπουχαλάκης θα έδινε σοβαρές λύσεις, γιατί ο Κούντε δείχνει ακόμα να μην έχει προσαρμοστεί στο παιχνίδι της ομάδας» και υπενθύμισε ότι το καλύτερο φετινό ματς του Ολυμπιακού, με τη Φενέρ, ήταν με τον Μπουχαλάκη «εξάρι», αφού έλειπε ο Εμβιλά.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube