Stoiximan Super League

Στο προσκήνιο ξανά για Ολυμπιακό Ανχιλέρι και Μπιόρκαν

Ο Ολυμπιακός κοιτάζει την αγορά για αριστερό μπακ και οι Ανχιλέρι και Μπιόρκαν που απασχόλησαν το καλοκαίρι είναι στα υπόψη.

Η… μοναξιά του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ στη θέση του αριστερού μπακ και το ρίσκο ανά πάσα στιγμή να απουσιάσει, αναγκάζουν τον Ολυμπιακό να βγει στην αγορά για την απόκτηση του αριστερού μπακ. Οι «ερυθρόλευκοι» τσεκάρουν την αγορά για ενδιαφέρουσες περιπτώσεις και σύμφωνα με το «Φως», στα υπόψη είναι δύο παίκτες που είχαν απασχολήσει και το καλοκαίρι. Ο λόγος για τον Φαμπρίτσιο Ανχιλέρι και τον Φρέντρικ Μπιόρκαν, που σύντομα θα είναι ελεύθεροι.

Ο μεν 27χρονος Αργεντινός (με ιταλικό διαβατήριο) μένει ελεύθερος από τη Ρίβερ Πλέιτ το καλοκαίρι και έχει απορρίψει τις προτάσεις που του έχουν γίνει για την επέκταση του συμβολαίου του. Την τρέχουσα σεζόν έχει 31 συμμετοχές, 3 γκολ και 9 ασίστ. Ο δε 23χρονος Νορβηγός, που έχει τη φετινή περίοδο 33 εμφανίσεις, 1 γκολ και 6 ασίστ, μένει ελεύθερος στο τέλος Δεκεμβρίου από την Μπόντο Γκλιμτ, αλλά ήδη απασχολεί πολύ τη Φέγενορντ και τουρκικές ομάδες.

Ο Ολυμπιακός δύσκολα φαίνεται πως θα καλύψει εκ των έσω την ανάγκη για έναν επιπλέον αριστερό μπακ, καθώς ο Λεονάρντο Κούτρης, που έχει πολύ λίγες συμμετοχές με την Φορτούνα Ντίσελντορφ φέτος, δεν πείθει πολύ τον Πέδρο Μαρτίνς, αλλά και ο Απόστολος Αποστολόπουλος που είναι στη Β’ ομάδα, δεν θεωρείται ακόμη έτοιμος λίγο πριν κλείσει τα 19 του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x