Πώς να «χωνέψει» την ήττα από τον Ολυμπιακό ο Άαρον Τζάκσον. Ο Αμερικανός γκαρντ της ΤΣΣΚΑ δυσκολεύεται να ξεπεράσει αυτό που συνέβη στην ομάδα του στον ημιτελικό.

«Ήταν μια από τις χειρότερες βραδιές της ζωής μου. Δώσαμε ό,τι μπορούσαμε, αλλά δεν ήταν αρκετό. Η ψυχολογία μας ήταν σε κάκιστη κατάσταση. Ήταν πολύ δύσκολο να κοιμηθώ το βράδυ», δήλωσε.

«Ο Ολυμπιακός πήρε πολλά επιθετικά ριμπάουντ κι εμείς κάναμε πολλά ανόητα λάθη, ηλίθια φάουλ και στα τρία τελευταία λεπτά ήμασταν πολύ κακοί. Ο Σπανούλης ήθελε να κερδίσει περισσότερο από μας, όπως φαίνεται», πρόσθεσε.

Όσο για την «αγγαρεία» του μικρού τελικού, ανέφερε: «Πρέπει να κερδίσουμε, μόνο και μόνο για τους φιλάθλους μας, αλλά και για την ψυχολογία μας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Πέσιτς έγραψε ιστορία ως ο γηραιότερος προπονητής που έχει βρεθεί σε πάγκο ομάδας της Ευρωλίγκας!

Στις καλύτερες στιγμές της Ευρωλίγκας για το 2025 η επική 45άρα του Βεζένκοφ κόντρα στην Μπάγερν!

Πέτγουεϊ για Ναν και το σκληρό φάουλ του στον Ράιτ: «Προσπαθεί να στείλει κόσμο στο νοσοκομείο»

Παναθηναϊκός και Ζάλγκιρις ψάχνουν τη νεαρή φίλαθλο που ζήτησε τη φανέλα του Ναν!

«Μία τάπα, μία κούρσα, ένα τελείωμα»: Η δημοσίευση του Παναθηναϊκού για την τρομερή φάση με Φαρίντ & Ναν

Αταμάν στους παίκτες του: «Κάναμε τη διαφορά στην επίθεση, δεν ήταν εύκολο σε αυτή την έδρα»

Γιούρτσεβεν στο sport-fm.gr: «Ήμασταν όλοι ''καυτοί'' στο δεύτερο ημίχρονο και πήραμε τη νίκη»-Τι είπε για το μέλλον του

Πετρίδης: «Κερδίζει έδαφος για την παραμονή ο Γιούρτσεβεν - Είχε πάρει… φωτιά ο Όσμαν στο Κάουνας»

Έκανε «κηδεία» στην Εφές Αναντολού σε επικό ματς και την… παίρνει μαζί της η Βιλερμπάν

Βαθμολογία Ευρωλίγκας: Δεύτερος παρέα με δύο ο Παναθηναϊκός, απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής η Χάποελ!