Ξεκάθαρη ήταν η ανωτερότητα του Ατρόμητου στο ματς κόντρα στη Σπάρτη, όπως δήλωσε και ο προπονητής της ομάδας της Λακωνίας, Παναγιώτης Τζαναβάρας, προσθέτοντας ότι οι Περιστεριώτες γενικότερα είναι μια εξαιρετική ομάδα.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα ματς διαδικαστικού χαρακτήρα εφόσον είχαμε αποκλειστεί. Δεν είχαμε κανένα κίνητρο και από την άλλη παίζαμε με μια εξαιρετική ομάδα, πολύ γρήγορη και με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση. Αφήσαμε πολλά παιδιά να ξεκουραστούν. Ο στόχος είναι το πρωτάθλημα και ιδιαίτερα τα δύο επόμενα εκτός έδρας παιχνίδια που έχουμε.

Αυτό που μας ενδιέφερε πιο πολύ ήταν να μην έχουμε απώλειες τραυματισμών. Γι' αυτό απέσυρα τον Ζουλιώτη, τον Μπαρέττα και τον Τριανταφυλλάκο. Δεν το συζητάμε, ο Ατρόμητος ήταν μία κλάση πάνω από εμάς και δικαιότατα κέρδισε. Εμείς αφήνουμε αυτό το παιχνίδι πίσω, γιατί ήταν διαδικαστικό. Το μυαλό μας είναι τώρα στο πρωτάθλημα. Εξαιρετική ομάδα ο Ατρόμητος και καλή συνέχεια».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ανακοινώθηκε η 4η αγωνιστική του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας - Τότε είναι το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!

Ο Βίντα παρέδωσε το περιβραχιόνιο στον Μπαλαμώτη!