Απόλυτα χαρούμενος παρουσιάστηκε και εύλογα στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού ο Σον Τζέιμς που αποκτήθηκε για να καλύψει το κενό του σοβαρά τραυματισμένου με ρήξη χιαστού, Πάτρικ Γιανγκ.

Ο Αμερικανός σέντερ μίλησε στην κάμερα του OTE TV και εξέφρασε τη θέλησή του να κατακτήσει την Euroleague με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ενώ δήλωσε εντυπωσιασμένος από την αμυντική συμπεριφορά της ομάδας.

«Ήρθα σε μία πολύ καλή αμυντική ομάδα. Είμαι κι εγώ καλός αμυντικός παίκτης και θα προσπαθήσω να προσφέρω στον Ολυμπιακό. Θα προσπαθήσω να φέρω ενέργεια στην ομάδα. Θα κάνω ότι μου ζητήσει ο προπονητής. Ο Ολυμπιακός διαπρέπει σε Ελλάδα και Euroleague. Μπορώ να καρφώσω, να κάνω hedge out, να παίξω καλή άμυνα, να καρφώσω. Είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να κάνω αυτό που θα μου πει ο προπονητής».

Για την ευρωπαϊκή κούπα που κέρδισε με τη Μακάμπι, αλλά ήταν τραυματίας και αν στοχεύει αντίστοιχα με τον Ολυμπιακό: «Θέλω να πάμε ψηλά 100%. Ήταν μεγάλη στιγμή που κέρδισα τον τίτλο με τη Μακάμπι. Ήμουν αρχηγός, αλλά λόγω τραυματισμού δεν μπόρεσα να παίξω στο Final-4. Μακάρι να κάνω πραγματικότητα το όνειρο με τον Ολυμπιακό τώρα που ήρθα εδώ».

Για το τι είδε από τη νέα του ομάδα: «Τους ξέρω, τους παρακολουθώ συνέχεια. Δεν είναι ομάδα για να βάζουν 100 πόντους, αλλά μου έκανε τρομερή εντύπωση η ενέργεια που βγάζουν στην άμυνα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κάλεσμα Διαμαντίδη στον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Το τουρνουά ''Παύλος Γιαννακόπουλος'' έρχεται σπίτι μας»

Λιόλιος για Αντετοκούνμπο: «Ήταν ζήτημα προστασίας του παίκτη, ο Σπανούλης μίλησε με τον κόουτς των Χιτ»

ΑΕΚ: Τενοντίτιδα ο Μπάρτλεϊ

Λιόλιος για διαιτησία: «Το θέμα το πυροδοτούν όσοι θέλουν να την ελέγχουν…»

Λιόλιος για Εθνική μπάσκετ: «Στην αρχή έκανα λάθη - Κυλά άλλο αίμα μέσα στον Σπανούλη»

Λιόλιος για υπόθεση με Προμηθέα: «Είχα δικαίωμα να είμαι πρόεδρος - Κρεμάνε ανθρώπους στα μανταλάκια»

Λιόλιος: «Έχουν γίνει λάθη, είχαμε κακή εμφάνιση στα παράθυρα - Μπορούμε να προκριθούμε στο Παγκόσμιο»

Παρέμβαση ΕΣΗΕΑ για τη συνέντευξη Λιόλιου: «Η επιλεκτική πρόσκληση πλήττει το δικαίωμα στην ενημέρωση»

Κύπελλο μπάσκετ: Σήμερα η 2η αγωνιστική της Α' Φάσης

ΑΕΚ: Αποσύρθηκε από το τουρνουά «Νίκος Φάσουρας» λόγω των πολλών αγωνιστικών προβλημάτων