Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, ο Ολυμπιακός θα πραγματοποιήσει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του στο Μέτσοβο, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 7 Σεπτεμβρίου.

Η αποστολή των «ερυθρόλευκων» έφτασε το πρωί της Κυριακής (28/8) στην πόλη της Ηπείρου και έξω από το ξενοδοχείο την υποδέχθηκαν δεκάδες φίλοι της, προκειμένου να πάρουν ένα αυτόγραφο και να βγάλουν μία φωτογραφία με τους παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Μοναδικός που δεν ταξίδεψε στο Μέτσοβο ήταν ο Πάρης Μαραγκός, ο οποίος ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και θα μεταβεί εκεί την Τρίτη (30/8). Από ‘κει και πέρα, χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει για τους Πειραιώτες, καθώς το απόγευμα θα τρέξουν στο ποδοσφαιρικό γήπεδο της περιοχής και τη Δευτέρα (29/8) θα επιστρέψουν στο παρκέ για προπονήσεις.



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παπανικολόπουλος: «Όλα τα συγχαρητήρια ανήκουν στα παιδιά και τους συνεργάτες μου, πάρα πολύ καλό παιχνίδι»

ΜακΚόλουμ: «Βλασφημία να θεωρείς τον Παναθηναϊκό καλύτερο χωρίς Ναν - Oι ατάκες για Σλούκα, Χέιζ-Ντέιβις και Γιαμπουσέλε

Μαρούσι: Χωρίς Ιορδάνου με Ολυμπιακό, τελευταία στιγμή για Τζάκσον - Γουόκερ: «Κανένα ματς δεν έχει κριθεί πριν γίνει»

Λυκογιάννης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες, πολύ σημαντική νίκη - Υπήρχε μεγάλη ηρεμία στον πάγκο»

Ξανθόπουλος: «Ήταν καρμπόν όλο αυτό που γινόταν, ο Κολοσσός ήταν πιο εύστοχος στις βολές»

Ζιάγκος: «Καταρρεύσαμε και πνευματικά, δεν ξέρω αν είμαστε τόσο μαλθακή ομάδα»

Αιχμηρός Τρινκιέρι: «Φανταστείτε πώς θα νιώθατε αν συνεχώς διαβάζατε ότι η εταιρεία σας ψάχνει κάποιον για τη θέση σας»!

Λούκιτς: «Δεν μπορείς να παίζεις στο πρώτο μέρος σαν τον Τζέισον Κιντ και στο δεύτερο σαν παίκτης τρίτης κατηγορίας»!

Γιαπλές: «Παιχνίδι που δεν αντέχει σε κριτική, ανησυχητική εικόνα - Μόνο από... AI τέτοιο πρόγραμμα»!

Χάτζινς: «Αν παραμείνουμε ενωμένοι, θα έχουμε ένα καλό μέλλον μέχρι να επιστρέψει ο Τζέντι»