Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν λέει εύκολα καλή κουβέντα. Γι’ αυτό όταν τελικά το κάνει έχει μεγαλύτερη αξία. Υπό αυτή την έννοια, ο Μάρκους Ράσφορντ μπορεί να αισθάνεται διπλά χαρούμενος απόψε.

Διότι πέρα από το γκολ που πέτυχε και έδωσε τη νίκη στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στη Θέλτα, αποθεώθηκε και από τον προπονητή του.

«Ο Ράσφορντ είναι ένας 19χρονος που λατρεύει το ποδόσφαιρο. Δουλεύει, δουλεύει, δουλεύει, μένει πίσω έπειτα το τέλος των προπονήσεων κάθε μέρα για να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο. Είναι ώριμος κι αυτό που έχει σημασία δεν είναι η ηλικία του, αλλά η ποιότητά του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μουρίνιο.

Όσο για τη γενικότερη παρουσία της ομάδας του, ο Πορτογάλος έδειξε δυσαρεστημένος που η Γιουνάιτεντ δεν καθάρισε από σήμερα την πρόκριση στον τελικό του Europa League, λέγοντας: «Είμαι ικανοποιημένος με την εμφάνιση της ομάδας, όχι όμως και με το αποτέλεσμα. Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει περισσότερο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δύο διαφορετικές σχολές ποδοσφαίρου στον δρόμο του ΠΑΟΚ: Τα προφίλ των Ντινάμο Κιέβου και Κλουζ

Με Ντινάμο Κιέβου ή Κλουζ ο ΠΑΟΚ στον 2ο προκριματικό του Europa League

Live Streaming: Η κλήρωση του ΠΑΟΚ για τον 2ο προκριματικό του Europa League

ΠΑΟΚ: Το υπο-γκρουπ του «δικεφάλου του Βορρά» ενόψει της κλήρωσης του 2ου προκριματικού του Europa League

Europa League: Η κλήρωση του 1ου προκριματικού - Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ

Οι μπάλες που θα χρησιμοποιηθούν τη νέα σεζόν σε Europa και Conference League

Οριστικό: Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στον 2ο προκριματικό του Europa και οι ημερομηνίες-κλειδιά

Εμερι: «Ήσασταν σοβαροί, συγκεντρωμένοι και δείξαμε την επιθυμία μας, πάμε και για άλλα μεγάλα πράγματα στο μέλλον»

Όταν φτάνει εκεί, όλα... τελειώνουν: Ο Μαρτίνες έδωσε συνέχεια στο τρομακτικό σερί νικών του σε τελικούς!

Η παράσταση της Άστον Βίλα κόντρα στη Φράιμπουργκ: Τα highlights του τελικού