Στο Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών φαίνεται ότι θα είναι υποψήφιος ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Κατσανέβας με την 'Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου!

Ο Θεόδωρος Κατσανέβας, ήταν γαμπρός του Ανδρέα Παπανδρέου με την κόρη του Σοφία, με την οποία χώρισε το 2000. Αργότερα νυμφεύθηκε με τη Γεωργία Τσέτσου, με την οποία απέκτησε μία κόρη.

Είναι ήδη μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου αλλά και της οικονομικής επιτροπής της ΕΛΛΥ, ενώ επίσης μετέχει και σε όλους τους τομείς που έχουν σχέση με την οικονομία.

Ο Θόδωρος Κατσανέβας είναι ο μοναδικός πρώην βουλευτής, εκτός του πρόεδρου Κυριάκου Βελόπουλου, που θα συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της Ελληνικής Λύσης, αλλά ακόμα και αυτός είναι εκτός του Κοινοβουλίου, πάνω από δεκαπέντε χρόνια.

Μέχρι στιγμής, επισήμως δεν έχει ανακοινωθεί κανένας από τους υποψήφιους βουλευτές του κόμματος, ωστόσο αυτό αναμένεται να συμβεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Ποιος είναι ο Θεόδωρος Κατσανέβας

Ο Θεόδωρος Κατσανέβας γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Warwick της Βρετανίας λαμβάνοντας Μ.Α. στις Εργασιακές Σχέσεις και στο London School of Economics, λαμβάνοντας διδακτορικό δίπλωμα στην Οικονομική της Εργασίας.

Έχει διατελέσει Πρόεδρος του ΟΑΕΔ. Από το 1981 έως το 1985, διοικητής του ΙΚΑ. Από το 1985 έως το 1989) και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, στην εκλογική περιφέρεια Β’ Αθήνας από το 1989 έως το 2004).

Κατά τη διάρκεια της δικτατορίας συμμετείχε στην αντιστασιακή οργάνωση ΔΕΑ και στο ΠΑΚ Αγγλίας, ενώ μετά την πτώση της Χούντας συμμετείχε στην ίδρυση του ΠΑΣΟΚ.

Τον Μάιο του 2013 ίδρυσε το κόμμα “Δραχμή, Ελληνική Δημοκρατική Κίνηση Πέντε Αστέρων”, στα πρότυπα του “Κινήματος Πέντε Αστέρων” του Ιταλού Μπέπε Γκρίλο.


Πηγή: Skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ενώπιον του ανακριτή ο 37χρονος ιδρυτής της ΜΚΟ για την υπόθεση των δωρεών προς παιδιά με σοβαρές ασθένειες

Θεσσαλονίκη: Σύγκρουση σχολικού λεωφορείου με αυτοκίνητο - Τραυματίστηκε ο οδηγός του ΙΧ

Τζέι Ντι Βανς: Σε τεντωμένο σχοινί απέναντι στον Τραμπ

Επιδοτήσεις επιχειρήσεων έως 80% – Ποια προγράμματα λήγουν τον Νοέμβριο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα από σήμερα λόγω του Αυθεντικού Μαραθώνιου

Στην ανακρίτρια οι 11 συλληφθέντες για το κύκλωμα στην Πολεοδομία Κατερίνης -Πάνω από 135.000 ευρώ το όφελός τους

Έρχονται φορο-ανατροπές: Ποιες παρεμβάσεις προβλέπει το νέο ν/σ του ΥΠΕΘΟΟ

Δώρο του ΥΠΕΘΟ στους ιδιοκτήτες ακινήτων - Δυνατότητα να διορθώσουν λάθη και παραλείψεις στο Ε9 χωρίς πρόστιμα

Καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: Σε 5 έως 15 μέρες η NAVTEX – Η επανεκκίνηση των ερευνών και η «φαρέτρα» των κυρώσεων

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 5 Νοεμβρίου