Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού σχετικά με τις υποθέσεις ανανεώσεων και τα «ερυθρόλευκα» μεταγραφικά μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Έρχεται ένα διήμερο, στο οποίο θα πρωταγωνιστήσει ο Ελ Αραμπί. Είμαστε σε ώρα… Αραμπί, αν και μέχρι να πέσουν οι υπογραφές δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι, αλλά όλα νομίζω πως θα πάνε καλά και θα μείνει. Πολύ πιθανό να έχουμε ανάλογες εξελίξεις και με τον Βαλμπουενά», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο Φορτούνης και ο Βρουσάι είναι ως γνωστόν εκτός πλάνων για την προετοιμασία. Σε πρώτη φάση όλοι οι άλλοι παίκτες θα είναι στην συγκέντρωση της ομάδας για την επόμενη σεζόν. Ακόμα και ο Λαλά και ο Ονιεκούρου, που εικάζουμε πως στην πορεία θα αποχωρήσουν από τον Ολυμπιακό», πρόσθεσε.

Καταλήγοντας, είπε: «Σε ό,τι αφορά τη μεταγραφολογία, με τον Πίπα και τον Κόουτο σε πρώτο πλάνο για τη θέση του δεξιού μπακ, υπήρξαν νέα δημοσιεύματα για τον Λάριν περί ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για τον Καναδό εξτρέμ/σέντερ φορ. Είναι στη λίστα του Ολυμπιακού ο Λάριν, ενώ από τη Ρωσία προέκυψε το όνομα του δεύτερου σκόρερ του πρωταθλήματος Κασιέρα της Σότσι».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube