Κώστας Νικολακόπουλος

Οι Τούρκοι ήδη λένε ότι ο Φορτούνης προτάθηκε στη Φενέρμπαχτσε

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο sport-fm.gr τις πληροφορίες από Τουρκία για τον Φορτούνη.

•Αν πιστέψουμε την τουρκική Fotomac, η Φενέρμπαχτσε μπορεί να είναι ο επόμενος προορισμός του Κώστα Φορτούνη!

•Το ρεπορτάζ της τουρκικής εφημερίδας στέκεται σε ορισμένα σημεία, που ίσως έχει νόημα να τα καταγράψουμε…

ΕΝΑ. Ότι, «η Φενέρ ψάχνει 10άρι και της προτάθηκε ο Φορτούνης, για τον οποίο είχε ενδιαφερθεί και στο παρελθόν, χωρίς όμως να μπορέσει να τον πάρει, λόγω των οικονομικών απαιτήσεων του Ολυμπιακού».

ΔΥΟ. Ότι, «ο Ολυμπιακός έχει πάρει απόφαση να δώσει τον Φορτούνη, με τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή του Πέδρο Μαρτίνς και ο μάνατζερ του διεθνή άσου τον πρότεινε στη Φενέρ…πρόκειται δε για τον ίδιο μάνατζερ που πήγε στη Φενέρ τον Πέλκα, κάτι που μπορεί να κάνει πιο εύκολη τη μεταγραφή».

ΤΡΙΑ. Ότι, «ο Φορτούνης λόγω της ποιότητας του παραμένει στην καρδιά των οπαδών του Ολυμπιακού, παρότι φέτος έπαιξε πολύ λίγο εξαιτίας σοβαρού τραυματισμού του…οι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν θέλουν να μειωθεί ο αριθμός των Ελλήνων παικτών της ομάδας και δεν θέλουν να χάσουν το Νο 10 της ομάδας τους».

ΤΕΣΣΕΡΑ. Ότι, «ο Ολυμπιακός προσβλέπει σε ένα λογικό τίμημα σε περίπτωση που η Φενέρ αποφασίσει και κάνει πρόταση για την απόκτηση του Φορτούνη. Το εκτιμώμενο ποσό μεταγραφής κυμαίνεται από τα τρία έως τα πέντε εκ. Ευρώ».

• Η αλήθεια είναι ότι ο Φορτούνης άρεσε στη Φενέρμπαχτσε και κάποια στιγμή στο παρελθόν, νομίζω και πέρυσι τέτοιο καιρό, οι Τούρκοι είχαν ρωτήσει γι' αυτόν. Προφανώς, λόγο θα έχει ο νέος προπονητής τους, ο Πορτογάλος Ζέζους. Πάντως, έχει γούστο που σύμφωνα με διάφορες πληροφορίες και ρεπορτάζ η συγκεκριμένη, μεγάλη, τουρκική ομάδα φέρεται να ασχολείται με πέντε παίκτες του Ολυμπιακού: τον Μασούρα, τον Τικίνιο, τον Σεμέδο, τον Πέπε και τώρα τον Φορτούνη!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x