Σε κανένα σημείο της αναμέτρησης δεν σταμάτησαν να παλεύουν οι παίκτες του Κοροίβου Αμαλιάδας, όπως δήλωσε ο Χάρης Μαρκόπουλος μετά τη νίκη επί της Κηφισιάς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χάρη Μαρκόπουλου:

«Σήμερα είχαμε να αντιμετωπίσουμε δυο μεγάλους αντιπάλους. Ο πρώτος ήταν ο κακός μας εαυτός, για τον οποίο δεν θα κάνω άλλο σχόλιο και επίσης μια πολύ καλή ομάδα, η οποία δεν έχει σχέση με τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάστηκε στον πρώτο γύρο στο παιχνίδι της Κηφισιάς. Αντιμετωπίσαμε πολλούς τραυματισμούς όλη την εβδομάδα, ωστόσο δουλέψαμε πολύ καλά να βρεθούμε ξανά μεταξύ μας. Και αυτό το βγάλαμε μέσα στο γήπεδο. Είναι πολύ σημαντικό όχι μόνο να κερδίζεις αλλά να δείχνεις και καλή εικόνα. Σήμερα παλεύαμε σε κάθε φάση, η Κηφισιά είναι μια ομάδα πρώτη στα επιθετικά ριμπάουντ στη Basket League ΣΚΡΑΤΣ και σήμερα ο Κόροιβος είχε δέκα ριμπάουντ περισσότερα από αυτούς. Για μας δεν λέει τίποτα, είναι ακόμα ένα βήμα.

Το Πρωτάθλημα είναι μεγάλο. Έχουμε μπροστά μας δυο δύσκολα παιχνίδια. Μετά έχουμε να πάμε στο Ρέθυμνο και μετά έχουμε μια διακοπή στην οποία πρέπει να ανασυνταχτούμε. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους αθλητές. Ο Νάνα δεν έκανε όλη τη βδομάδα προπόνηση. Ο Ντέιβις έπαθε στο πρώτο δεκάλεπτο διάστρεμμα, αλλά συνέχισε να αγωνίζεται και να μάχεται. Όλα τα παιδιά έδωσαν κάτι γι’ αυτό το αποτέλεσμα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ανταποκρίθηκε για άλλη μια φορά στο κάλεσμά μας. Πρέπει να μας αντιμετωπίζει σαν το παιδί του. Όταν πάμε καλά να είναι περήφανος για μας, όταν δεν πάμε καλά και τον χρειαζόμαστε να είναι εκεί για να μας παροτρύνει και να μας βοηθάει. Σήμερα ήταν εκεί και μας έδωσε την ενέργεια που χρειαζόμασταν στις δύσκολες στιγμές να ανέβουμε στο παιχνίδι για να μπορέσουμε να επιστρέψουμε
».

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Χαριτόπουλος είπε: «Η νίκη αυτή ήταν ό,τι χρειαζόμασταν καθώς το 2016 ξεκίνησε πάρα πολύ άσχημα. Στα προηγούμενα παιχνίδια δεν κάναμε αυτό που κάναμε σήμερα. Να εκτελέσουμε το πλάνο σε πάρα πολύ μεγάλο ποσοστό. Στα προηγούμενα παιχνίδια το κάναμε για πολύ λίγο χρόνο και ίσως αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο χάναμε. Ένας τρόπος υπάρχει να κερδίζεις παιχνίδια. Είναι να ακολουθείς το πλάνο για σαράντα λεπτά, να δίνεις και την ψυχή σου στην άμυνα και ψηλά στον αέρα, στα ριμπάουντ. Και στην επίθεση να είσαι ομάδα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube