Το προ διετίας πάθημα, όταν ο Ολυμπιακός έχασε το πρωτάθλημα αν και βρισκόταν στο 2-1 απέναντι στον Παναθηναϊκό, δεν αφήνει τους «ερυθρόλευκους» να… εφησυχάσουν. Ο Οθέλο Χάντερ τόνισε την ανάγκη για την ομάδα του να παρουσιαστεί συγκεντρωμένη για να φτάσει στην τρίτη νίκη και τον τίτλο.

«Είμαστε μια ομάδα δυνατή και παθιασμένη, με όποιον και όπου και να παίζουμε. Καθένας από εμάς γνωρίζει τι πρέπει να κάνει στο γήπεδο, εκτελώντας με ακρίβεια τις εντολές του προπονητή. Είμαστε κοντά σε έναν ακόμη τίτλο, όμως θα ήταν μεγάλο λάθος να πιστέψουμε ότι το πράγμα τελείωσε. Χρειάζεται συγκέντρωση, ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια και προσήλωση στο πλάνο μας προκειμένου να νικήσουμε και στον επόμενο αγώνα και να κάνουμε ευτυχισμένους τους οπαδούς μας. Δεν θα είναι εύκολο, είμαι βέβαιος ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα παραδοθεί χωρίς μάχη, όμως μας αρέσουν τα δύσκολα και έχουμε αποδείξει ότι είμαστε ομάδα με μεγάλες δυνατότητες», δήλωσε στη Real News.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μιχελάκος: «Μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο κάναμε σωστά πράγματα, να βάλουμε το εγώ μας κάτω από την ομάδα»

Λεσόρ: «Περάσαμε μέσα από την καταιγίδα και τώρα χορεύουμε στη βροχή - Δεν μπορούν να δουν τον πόνο μου»

Τσιριγώτης: «Δεν αποκλείεται έκπληξη στη βαθμολογία της Stoiximan GBL - Συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν οι Θεσσαλονικείς»

Τετράδα για ΠΑΣ Γιάννινα, «γκέλα» για Παναθλητικό

Παπανικολόπουλος: «Όλα τα συγχαρητήρια ανήκουν στα παιδιά και τους συνεργάτες μου, πάρα πολύ καλό παιχνίδι»

ΜακΚόλουμ: «Βλασφημία να θεωρείς τον Παναθηναϊκό καλύτερο χωρίς Ναν - Oι ατάκες για Σλούκα, Χέιζ-Ντέιβις και Γιαμπουσέλε

Μαρούσι: Χωρίς Ιορδάνου με Ολυμπιακό, τελευταία στιγμή για Τζάκσον - Γουόκερ: «Κανένα ματς δεν έχει κριθεί πριν γίνει»

Λυκογιάννης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες, πολύ σημαντική νίκη - Υπήρχε μεγάλη ηρεμία στον πάγκο»

Ξανθόπουλος: «Ήταν καρμπόν όλο αυτό που γινόταν, ο Κολοσσός ήταν πιο εύστοχος στις βολές»

Ζιάγκος: «Καταρρεύσαμε και πνευματικά, δεν ξέρω αν είμαστε τόσο μαλθακή ομάδα»