Τις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ο Βίνσεντ Χάντερ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ-σέντερ τόνισε πως είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη νέα πρόκληση που εμφανίζεται στην καριέρα του, ενώ έδωσε υπόσχεση στους φίλους του «τριφυλλιού» πως θα δουλέψει σκληρά προκειμένου να βοηθήσει ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Η δήλωση του Χάντερ:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μεγάλη πρόκληση που ανοιγεται μπροστά μου. Όταν έφτασε στα χέρια μου η πρόταση αμέσως πηρα πληροφορίες κι ενθουσιάστηκα με τη βαθιά παράδοση της ομάδας αλλά και το ενθουσιώδες κοινό που την υποστηρίζει! Έμαθα ότι πριν λίγες μέρες υπέγραψε και τον Έλιοτ Ουίλιαμς, είχαμε παίξει κι αντίπαλοι... Δεν έχω προλάβει να μάθω λεπτομέρειες, όλα έγιναν γρηγορα. Πάντως είμαι ενθουσιασμένος και οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα πρέπει να γνωρίζουν ότι είμαι ένας αθλητης που δουλεύει σκληρά κι έχει υψηλό κίνητρο και θα δώσω τα πάντα για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μιχελάκος: «Μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο κάναμε σωστά πράγματα, να βάλουμε το εγώ μας κάτω από την ομάδα»

Λεσόρ: «Περάσαμε μέσα από την καταιγίδα και τώρα χορεύουμε στη βροχή - Δεν μπορούν να δουν τον πόνο μου»

Τσιριγώτης: «Δεν αποκλείεται έκπληξη στη βαθμολογία της Stoiximan GBL - Συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν οι Θεσσαλονικείς»

Τετράδα για ΠΑΣ Γιάννινα, «γκέλα» για Παναθλητικό

Παπανικολόπουλος: «Όλα τα συγχαρητήρια ανήκουν στα παιδιά και τους συνεργάτες μου, πάρα πολύ καλό παιχνίδι»

ΜακΚόλουμ: «Βλασφημία να θεωρείς τον Παναθηναϊκό καλύτερο χωρίς Ναν - Oι ατάκες για Σλούκα, Χέιζ-Ντέιβις και Γιαμπουσέλε

Μαρούσι: Χωρίς Ιορδάνου με Ολυμπιακό, τελευταία στιγμή για Τζάκσον - Γουόκερ: «Κανένα ματς δεν έχει κριθεί πριν γίνει»

Λυκογιάννης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες, πολύ σημαντική νίκη - Υπήρχε μεγάλη ηρεμία στον πάγκο»

Ξανθόπουλος: «Ήταν καρμπόν όλο αυτό που γινόταν, ο Κολοσσός ήταν πιο εύστοχος στις βολές»

Ζιάγκος: «Καταρρεύσαμε και πνευματικά, δεν ξέρω αν είμαστε τόσο μαλθακή ομάδα»