Ο Αμερικανός σέντερ, πρώην των «ερυθρόλευκων», τόνισε πως είναι επιτυχία η πρώτη θέση στο συγκεκριμένο όμιλο και πως θα χρειαστεί μάχη για να προκριθούν επί του Ερυθρού Αστέρα στα προημιτελικά, τονίζοντας πως θα έχει για πάντα στην καρδιά του τους πρωταθλητές Ελλάδος.

Αναλυτικά: «Είμαστε χαρούμενοι, τα καταφέραμε. Όλοι ήξεραν πως είχαμε ένα δύσκολο γκρουπ και είμαστε χαρούμενοι που τερματίσαμε πρώτοι. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι δύσκολη ομάδα με αθλητικούς παίκτες, θα παλέψουμε σκληρά.

Ο Ολυμπιακός είναι πάντα μια δυνατή ομάδα. Παίξαμε σε ένα σκληρό γκρουπ, ίσως το πιο σκληρό στην ιστορία της Euroleague με έξι-επτά ομάδες να μπορούν να μπουν στα πλέι οφ.

Με ρωτούν συνεχώς αν θα γυρίσω. Είμαι καλά αυτή τη στιγμή στην ΤΣΣΚΑ. Νιώθω τέλεια εδώ, πέρασα καλά στον Ολυμπιακό. Έχω φίλους και πήρα πρωταθλήματα με τον Ολυμπιακό, τον οποίο θα τον έχω πάντα στην καρδιά μου».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Nunn... better: Έγραψε ιστορία στη Euroleague με 23 πόντους σε ένα δεκάλεπτο ο Αμερικανός!

«Έδειξε πόσο έλειψε ο Ναν - Παναθηναϊκός με χαρακτήρα μεγάλης ομάδας»: Το σχόλιο Πετρίδη για το μεγάλο διπλό στη Μαδρίτη

Μαρτίνεθ: «Δεν είναι δικαιολογία οι απουσίες - Ελίτ παίκτης ο Ναν»

Μήτογλου στον bwinΣΠΟΡ FM: «Μεγάλη νίκη, έχουμε περιθώρια βελτίωσης - Δεν κατάλαβα πότε έβαλε 25 πόντους ο Ναν»

Ναν: «Σας είχα πει ότι ο MVP είναι εδώ - Με βοήθησε με τις αλλαγές ο Ομπράντοβιτς»

Ομπράντοβιτς για Ναν: «Αγαπάει το μπάσκετ, δουλεύει σκληρά - Χρειάζεται υπομονή, έχει περισσότερα ματς από προπονήσεις»

Θύμισε... Γιόκιτς με φοβερά νούμερα ο Λεσόρ: «Δεν είμαι κουρασμένος, αυτή είναι η δουλειά μας»

Συστήθηκε ξανά με απίθανη εμφάνιση ο Ναν: «Μεγάλη νίκη, βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο»

Μαρτίνεθ: «Χάσαμε στις λεπτομέρειες στην παράταση, δεν έπρεπε να στείλουμε Ναν-Φρανσίσκο στις βολές»

Ομπράντοβιτς: «Παίξαμε καλά στην επίθεση, πρέπει να βελτιώσουμε την άμυνα - Όλοι ξέρουμε την ποιότητα του Ναν»