Ο Γιώργος Δημητρόπουλος με τα μάτια του Κάιλ Χάινς.

Η απώλεια του διάσημου μάνατζερ έχει προκαλέσει θλίψη στον χώρο του αθλητισμού και ανάμεσα σε αυτούς που μίλησαν για τη δυσάρεστη είδηση ήταν ο Αμερικανός σέντερ.

Μάλιστα, ο 35χρονος άσος μοιράστηκε μέσω των social media μια ιστορία από την εποχή που αγωνιζόταν στην Μπάμπεργκ.

«Συνάντησα για πρώτη φορά τον Γιώργο στη Βαμβέργη. Είχαμε κερδίσει το πρωτάθλημα Γερμανίας και κάναμε το καθιερωμένο πάρτι. Εκείνος ήταν στο μπαρ και μου συστήθηκε ως ο Έλληνας εκπρόσωπος της Octagon. Στη συνέχεια μου είπε ότι θα με πάει στον Ολυμπιακό την επόμενη σεζόν. Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα από μέσα μου, αυτός ο τύπος έχει πιει πάρα πολύ, πρέπει να πιώ και εγώ αυτό που πίνει, γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να με υπογράψει ο Ολυμπιακός την επόμενη σεζόν.

Όμως δύο μήνες αργότερα, έπαιζα στον Ολυμπιακό. Αυτός ήταν ο Γιώργος. Έκανε το αδύνατο, δυνατό. Τα επόμενα δύο χρόνια στην Ελλάδα, ο Γιώργος με αντιμετώπισε σαν οικογένεια. Πραγματικά ένας μοναδικός άνθρωπος. Θα λείψει πολύ. Αναπαύσου εν Ειρήνη
», έγραψε ο Χάινς στο twitter.



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φουρνιέ: «Η πρόκληση σε αυτούς τους τελικούς είναι να μη σκεφτόμαστε την Ευρωλίγκα - Πρέπει να παίξουμε καλύτερα»

Μιλουτίνοφ: «Σταματήσαμε κάποια στιγμή να παίζουμε, αλλά ήμασταν ψύχραιμοι στην αντεπίθεση του Παναθηναϊκού»

Μπαρτζώκας: «Μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει εύκολα το παιχνίδι - Θα είμαστε καλύτεροι την Παρασκευή»

Τα highlights από την οριακή νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο Game 1 των τελικών

Χτύπησε τα χέρια στη συνέντευξη Τύπου ο Αταμάν: «29-5 το σκορ όπως οι βολές, συνεχίστε να λέτε ότι είμαι ο χειρότερος»!

Γιαννακόπουλος για διαιτησία: «Κρίμα μια ελληνική ομάδα να είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης και να έχουμε τέτοιο επίπεδο»!

«Ντροπή, κλέφτες»: Λεκτική επίθεση ανθρώπων του Παναθηναϊκού στους διαιτητές του Game 1!

Μπαρτζώκας: «Η ομάδα που θέλει να κερδίσει τίτλους, δεν μπορεί να λέει πως είναι κουρασμένη»

Aταμάν: «Ήμασταν κακοί επιθετικά, αλλά ήταν καθοριστικό το σφύριγμα για φάουλ στον Φουρνιέ»

Πήρε προβάδισμα στους τελικούς ο Ολυμπιακός παρά την επική αντεπίθεση του Παναθηναϊκού