Ο Κωνσταντίνος Τζούνης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα της δισκοβολίας F56 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. O Έλληνας δισκοβόλος και «χάλκινος» στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού είχε επίδοση 39.97 στην 6η προσπάθειά του, η οποία του χάρισε μία θέση στο βάθρο. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Βραζιλιάνος Κλαουντινέι Μπατίστα με 45.67, ενώ το ασημένιο μετάλλιο κρέμασε στο στήθος ο Ινδός Γιόγκες Κατουνίγια με 42.49. Στο ίδιο αγώνισμα ο Λάζαρος Στεφανίδης κατετάγη στην όγδοη θέση.

Στις δηλώσεις του μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου, ο Κωνσταντίνος Τζούνης, επισήμανε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που σε μια τόση δύσκολη χρονιά, ειδικά το τελευταίο δίμηνο με τον ερχομό του δεύτερου παιδιού μου που κατάφερα παρά την κούραση και τις δύσκολες συνθήκες προπόνησης να είμαι εδώ να παλέψω και να κατακτήσω το χάλκινο μετάλλιο! Θέλω να αφιερώσω αυτό το μετάλλιο στον δικό μου πρωταθλητή, στη σύζυγό μου Στέλλα, που έκανε τα πάντα για να είμαι σε έναν ακόμη αγώνα έτοιμος που με τις αϋπνίες και τη δύσκολη καθημερινότητα λόγο του μωρού να μην την πτοεί τίποτα. Η δύναμη μου είναι η οικογένεια μου! Αυτό το μετάλλιο είναι δικό σας!».

Στον τελικό των 400μ. Τ38, του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Παρά-Στίβου που διεξάγεται στο Νέο Δελχί προκρίθηκε ο Αλέξανδρος Σκούρτης, σημειώνοντας ευρωπαϊκό ρεκόρ με χρόνο 49'' 97. Ο Έλληνας αθλητής έζησε συγκλονιστικές στιγμές και έδειξε ήδη από τον προκριματικό τις τεράστιες δυνατότητές του ενόψει του αυριανού (1/10) τελικού και πλέον έχει στόχο την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Με πρωταγωνιστή τον Γκιώνη πέρασε στα ημιτελικά του Champions League πινγκ πονγκ ανδρών η Μπογκόρια

Οι Los Angeles Chargers επεκτείνουν το NFL Flag Football στην Ελλάδα

Χρήστος Βολικάκης: Από την Ολυμπιακή ποδηλασία στο μεγάλο στόχο του Ironman 2027

Έτοιμη να «σφραγίσει» την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League πινγκ πονγκ ανδρών η Μπογκόρια του Γκιώνη

Έξι Έλληνες πρωταθλητές δήλωσαν συμμετοχή στο WTT Feeder του Ντίσελντορφ

Η άμυνα των Seahawks «έπνιξε» τους Patriots και έφερε το Super Bowl στο Σιάτλ

Ο Παναθηναϊκός 4-3 σετ τον Ολυμπιακό, διπλό το κέρδος του στην Α1 πινγκ πονγκ γυναικών

Η Ελλάδα άνοιξε την παρέλαση των Εθνών στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Μιλάνο

Με την πρώτη θέση στους «32» των παμπαίδων Μαρκουλάκης, Αλεξίδης στο Europe Youth Tournament πινγκ πονγκ της Κροατίας

Παναθηναϊκός Α.Ο. για περιστατικό με Μπαρτζώκα: «Έχουν στερέψει τα λόγια - Συμπαραστεκόμαστε στην ΚΑΕ»