Τη σύγκρουση που είχε με τον Μαξ Φερστάπεν σχολίασε ο Λιούις Χάμιλτον με δημοσίευσή του στο Instagram, λίγες ώρες μετά τη νίκη του στο βρετανικό Grand Prix.

Ο Βρετανός πιλότος τόνισε τους κινδύνους που ελλοχεύουν στη Formula 1 και σχολίασε πως: «Θα αγωνίζομαι πάντα σκληρά, αλλά πάντα δίκαια», απαντώντας ουσιαστικά στις κατηγορίες που εξαπέλυσε ο Ολλανδός πιλότος για αντιαθλητική συμπεριφορά.

«Η σημερινή ημέρα είναι μια υπενθύμιση για τους κινδύνους που αντιμετωπίζουμε στο άθλημα. Δεν πρέπει ποτέ να αντιμετωπίζουμε ελαφριά το ρίσκο. Στέλνω τις ευχές μου στον Μαξ, είναι απίστευτος συναγωνιστής, είμαι χαρούμενος που έμαθα ότι είναι καλά. Θα αγωνίζομαι πάντα σκληρά, αλλά πάντα δίκαια.

Είμαι υπερήφανος για ό,τι κατάφερα σήμερα μέσα από την ομαδική δουλειά. Η ομάδα μου έδειξε θάρρος, επιμονή και αφοσίωση σε αυτό το φανταστικό άθλημα. Είναι ένα όνειρο να κερδίσω μπροστά στους συμπατριώτες μου
», ενώ κλείνοντας έγραψε: «Ποτέ μην τα παρατάς, συνέχισε να μεγαλώνεις, συνέχισε να μάχεσαι».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Δεν έχω λόγια να εκφράσω πώς νιώθω»: Απαρηγόρητος ο Χάμιλτον μετά τον τρίτο σερί αποκλεισμό του από το Q1!

Άπιαστος και poleman στο Άμπου Ντάμπι ο Φερστάπεν, άφησε πίσω του τις McLaren πριν τον αυριανό «τελικό»!

Στις μπαριέρες του Άμπου Ντάμπι ο Χάμιλτον - Αγώνας δρόμου της Ferrari να προλάβει τις κατατακτήριες δοκιμές!

Νόρις σε ρυθμούς τίτλου στο FP2 του Άμπου Ντάμπι και μικρή ένταση με Φερστάπεν: «Τι κάνει αυτός; Παραλίγο να τρακάρουμε»

Μας προϊδεάζουν για... θρίλερ: Ο Νόρις ήταν ταχύτερος για 8 χιλιοστά από τον Φερστάπεν στην FP1

Πήρε προαγωγή και θα βρεθεί στο πλευρό του Φερστάπεν στη Red Bull ο Χατζάρ το 2026!

Formula 1: Τα σενάρια για την ανάδειξη του παγκόσμιου πρωταθλητή

Ο Ναν πήγε στο Grand Prix του Κατάρ

Η βαθμολογία στη Formula 1 πριν το τελευταίο Γκραν Πρι που θα κρίνει τον τίτλο!

Μέγας Φερστάπεν στο Κατάρ, διατήρησε την αγωνία και ο τίτλος θα κριθεί στο Άμπου Ντάμπι!