F1

Φερστάπεν: «Aντιαθλητική συμπεριφορά οι πανηγυρισμοί του Χάμιλτον ενώ ήμουν ακόμα νοσοκομείο»

Ο Μαξ Φερστάπεν εξέφρασε την ενόχλησή του για τους πανηγυρισμούς του Λιούις Χάμιλτον στο GP της Βρετανίας, ενώ ο Ολλανδός νοσηλευόταν μετά τη σύγκρουσή τους.

Πικραμένος εμφανίστηκε ο Μαξ Φερστάπεν μετά την απόσυρσή του από το Grand Prix της Βρετανίας λόγω της σύγκρουσης με τον Λιούις Χάμιλτον.

Ο Ολλανδός πιλότος διακομίστηκε στο νοσοκομείο μετά τη σφοδρή σύγκρουση και δεν έκρυψε την ενόχλησή του για τους έξαλλους πανηγυρισμούς του Βρετανού μετά τη νίκη του, ενώ καυτηρίασε και την ποινή που του επιβλήθηκε.

«Πρώτα από όλα, είμαι χαρούμενος που είναι εντάξει. Ήταν μια σύγκρουση σε 51G, αλλά αισθάνομαι καλύτερα», έγραψε αρχικά και πρόσθεσε με νόημα:

«Προφανώς, είμαι πολύ απογοητευμένος που βγήκα εκτός με αυτόν τον τρόπο. Η ποινή που δόθηκε δεν μας βοήθησαν με κανέναν τρόπο και δεν επέφερε τη δικαιοσύνη για αυτή την επικίνδυνη κίνηση που έκανε ο Λιούις στην πίστα. Το να βλέπω τους πανηγυρισμούς μετά τον αγώνα ενώ ήμουν ακόμα στο νοσοκομείο είναι ασεβής και αντιαθλητική συμπεριφορά, αλλά προχωράμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x