Ο Άρης Χανδρινός, μετά τη νίκη και την πρόκριση του Παναθηναϊκού στους τελικούς, μίλησε στον Γιώργο Ζαχαρίου και στάθηκε τόσο στην απόδοση της ομάδας όσο και στη στήριξη του κόσμου.
Όπως ανέφερε, οι «πράσινοι» γνώριζαν τη δυναμική του Ολυμπιακού και περίμεναν μεγάλη αντίσταση, ωστόσο κατάφεραν να παρουσιαστούν απόλυτα συγκεντρωμένοι και να επιβληθούν με την εικόνα τους.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στον κόσμο, τονίζοντας πως η ατμόσφαιρα στο κατάμεστο Μετς έδωσε έξτρα ώθηση στην ομάδα, ειδικά σε κρίσιμα σημεία του αγώνα, προσφέροντας ενέργεια και αυτοπεποίθηση.
@sporfm946 Χανδρινός στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Πώς να μην κερδίσεις με τέτοιο κόσμο» #sporfm #olympiacos #panathinaikos ? πρωτότυπος ήχος - sporfm946
Αναλυτικά όσα είπε:
Συγχαρητήρια. 3-0 στη σειρά με τον Ολυμπιακό, πρόκριση στους τελικούς με δεύτερη σερί σκούπα. Πρώτα συναισθήματα;
«Η αλήθεια είναι πως γνωρίζαμε από πριν ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα και δεν θα το άφηνε έτσι να περάσει. Ξέραμε ότι θα έχουμε πολύ μεγάλη αντίσταση, αλλά η αλήθεια είναι ότι παίξαμε πολύ καλά σήμερα.
Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο, πρώτα απ' όλα, που ήρθε και μας στήριξε. Το παιχνίδι ήταν, νομίζω, sold out σήμερα. Είναι απίστευτο και είναι πολύ δύσκολο να χάσεις με τέτοιον κόσμο.
Από εκεί και πέρα κοιτάμε μπροστά και περιμένουμε τον αντίπαλο».
Μιας και ανέφερες τον κόσμο, πόσο εύκολο ήταν για εσάς με αυτή τη στήριξη να φτάσετε σε αυτή τη νίκη;
«H αλήθεια είναι ότι σε κάποιους πόντους που ο Ολυμπιακός μας έβαζε δύσκολα, ο κόσμος το έκανε πιο εύκολο.
Πολλοί δεν το καταλαβαίνουν αυτό που λέω, αλλά όντως ισχύει μέσα στο παιχνίδι. Ο κόσμος σου δίνει μια άλλη ενέργεια, μια πολύ ωραία αύρα, μια πολύ θετική ενέργεια. Και το νιώσαμε όλοι αυτό. Έτσι πήραμε και τη νίκη».
Και τώρα, αναμονή για τον αντίπαλο. Έχεις κάποια προτίμηση;
«Όχι, καμία προτίμηση δεν έχω. Όποιος κερδίσει, ας έρθει. Όποιος είναι άξιος, ας έρθει». ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube