Βόλεϊ

Βουρδέρης: «Στα προηγούμενα παιχνίδια παλεύαμε, τώρα δεν ήρθαμε στο γήπεδο»

Ο Αντώνης Βουρδέρης ανέφερε πως ο Ολυμπιακός είχε απαράδεκτη συμπεριφορά στον τρίτο ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό και ήταν... απών από το γήπεδο, με αποτέλεσμα το 3-0 και τον αποκλεισμό.

Ο κόουτς του Ολυμπιακού, Αντώνης Βουρδέρης, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ λίγο μετά τη νέα ήττα του Ολυμπιακού (3-0 σετ) από τον Παναθηναϊκό και τον αποκλεισμό στα ημιτελικά της Volley League, ανέφερε:

«Στα προηγούμενα παιχνίδια τουλάχιστον παλεύαμε. Δεν ήρθαμε καθόλου στο γήπεδο. Είχαμε όλοι μια απαράδεκτη συμπεριφορά. Δεν είναι μόνο η φετινή αποτυχία, αλλά και η περσινή. Δύο συνεχόμενες απώλειες πρωταθλήματος είναι βαρύ για τον Ολυμπιακό. Τα οποία λάθη έγιναν θα διορθωθούν, είμαι σίγουρος ότι θα επανέλθει η ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x