Επιμένουμε στην άμεση μείωση των φόρων και εισφορών τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κώστας Χατζηδάκης μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ. Σημείωσε ότι η κυβέρνηση ειρωνεύεται τη ΝΔ για την πολιτική της στη μείωση των φόρων και πρόσθεσε ότι με τη ΝΔ θα υπάρξει αυτομάτως ανάσα από τους φόρους.

«Είναι εραστές των υψηλών φόρων και των υψηλών πρωτογενών πλεονασμάτων» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Για την τροπολογία της μη μείωσης του αφορολόγητου που θα φέρει η ΝΔ την επόμενη εβδομάδα στη βουλή είπε ότι δεν μπορεί να παριστάνει η κυβέρνηση το παλικάρι της φακής και ότι αν πραγματικά θέλουν μπορούν να ψηφίσουν την επόμενη εβδομάδα την τροπολογία.

Αναφερόμενος στο ντιμπέιτ είπε ότι έχουν κάνει ήδη 40 ντιμπέιτ στη βουλή που τα αποτελέσματά τους φαίνονται στις δημοσκοπήσεις και ότι αν ο κ Τσίπρας επείγεται για ακόμα ένα ντιμπέιτ ας κάνει νωρίς τις εκλογές για να τελειώσουμε και με το ντιμπέιτ και με τις εκλογές και με τις πολιτικές αλλαγές.

Αναφερόμενος στην πρόταση μομφής που θα καταθέσει η ΝΔ εναντίον του Παύλου Πολάκη είπε ότι ουσιαστικά πρόκειται για μια πρόσκληση για ένα νέο ξεκίνημα και ένα νέο πλαίσιο για μια χώρα που θα αναπνεύσει από την αλαζονεία αυτής της κυβέρνησης.

Υπογράμμισε ότι όσο παραμένει αυτή η κυβέρνηση επιβαρύνεται η χώρα γιατί δηλητηριάζει συνολικά την κοινωνία με τη στάση της.

Ανέφερε ότι η κυβέρνηση έδειξε απίστευτη αλαζονεία και κυνισμό και ότι έπαιξε πολιτικό θέατρο πάνω στους νεκρούς από τις φωτιές στο Μάτι. «Την ίδια στιγμή ισχυρίζεται ότι είναι κυβέρνηση των πολλών αλλά ''είναι κυβέρνηση των Πολάκηδων'', τόνισε τέλος.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συναγερμός για βόμβα σε πτήση Δουβλίνο - Ρώμη: Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στη Γαλλία

Νέος συναγερμός στην Ευρώπη: Αεροσκάφος εξετράπη στη Γαλλία λόγω απειλής για βόμβα

«Θέλω να πεθάνουν και αθώοι»: Οι εντολές του αρχηγού της αλβανικής μαφίας για τις επιθέσεις με χειροβομβίδες στην Αθήνα

Βραζιλία: Νεκροί εκπαιδευτής αιωρόπτερου και τουρίστας που καρφώθηκαν σε τσιμεντένιο τοίχο (video)

Νέα Δημοκρατία: Ανακοινώθηκαν 11 υποψήφιοι βουλευτές για τις εκλογές του 2027

Ελληνικό: Εισπράξεις 1,85 δισ. ευρώ, ισχυρές πωλήσεις κατοικιών

Ενώπιον του ανακριτή ο 37χρονος ιδρυτής της ΜΚΟ για την υπόθεση των δωρεών προς παιδιά με σοβαρές ασθένειες

Θεσσαλονίκη: Σύγκρουση σχολικού λεωφορείου με αυτοκίνητο - Τραυματίστηκε ο οδηγός του ΙΧ

Τζέι Ντι Βανς: Σε τεντωμένο σχοινί απέναντι στον Τραμπ

Επιδοτήσεις επιχειρήσεων έως 80% – Ποια προγράμματα λήγουν τον Νοέμβριο