Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Πάτρικ Γιανγκ στην αγωνιστική δράση ξεκίνησε! Ο Αμερικανός σέντερ, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού στο νικηφόρο ματς του Ολυμπιακού κόντρα στην Αναντολού Εφές, αναμένεται να αναχωρήσει για τις ΗΠΑ την Κυριακή (22/11), προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Ωστόσο, ο Γιανγκ δεν ταξιδέψει μόνος του, καθώς θα τον συνοδεύσει ο γιατρός των «ερυθρόλευκων», Θεοφάνης Τσαβίσης, ενώ η εγχείριση που είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα (23/11) θα γίνει από τον Δρ. Τζέιμς Άντριους.

Στη συνέχεια και εφόσον όλα πάνε καλά, τότε ο Αμερικανός σέντερ θα επιστρέψει στην Ελλάδα, προκειμένου να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Με ένα χέρι τώρα, το πάνω χέρι αργότερα»: Ούτε ο τραυματισμός δεν εμποδίζει τη δουλειά του Χέιζ-Ντέιβις

Το μήνυμα του Παναθηναϊκού στον Ναν: «Μας λείπεις, σε περιμένουμε για να συμπληρωθεί το παζλ»

Ρογκαβόπουλος με αιχμή προς τους επικριτές του: «Χοντρός και τεμπέλης»

Ολοένα και πιο κοντά στην απόκτηση του Ερτέλ η ΑΕΚ

Κάλεσμα Διαμαντίδη στον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Το τουρνουά ''Παύλος Γιαννακόπουλος'' έρχεται σπίτι μας»

Λιόλιος για Αντετοκούνμπο: «Ήταν ζήτημα προστασίας του παίκτη, ο Σπανούλης μίλησε με τον κόουτς των Χιτ»

ΑΕΚ: Τενοντίτιδα ο Μπάρτλεϊ

Λιόλιος για διαιτησία: «Το θέμα το πυροδοτούν όσοι θέλουν να την ελέγχουν…»

Λιόλιος για Εθνική μπάσκετ: «Στην αρχή έκανα λάθη - Κυλά άλλο αίμα μέσα στον Σπανούλη»

Λιόλιος για υπόθεση με Προμηθέα: «Είχα δικαίωμα να είμαι πρόεδρος - Κρεμάνε ανθρώπους στα μανταλάκια»