Σε επέμβαση υποβλήθηκε ο Κωστής Γόντικας (26/8) στο δεύτερο μετακάρπιο του δεξιού του χεριού. Ο Έλληνας σέντερ είχε τεθεί εκτός από τις υποχρεώσεις της Εθνικής από τον αγώνα με την Γεωργία για το τουρνουά «Ακρόπολις».

Πλέον, κύριο μέλημα για τον άλλοτε αθλητή της ΑΕΚ είναι να επιστρέψει το γρηγορότερο δυνατό πίσω στις αγωνιστικές υποχρεώσεις και παράλληλα ευχήθηκε με μήνυμα του στο Instagram τα καλύτερα στην ''επίσημη αγαπημένη’’ στο δρόμο της για το Ευρωμπάσκετ.

«Δεν υπάρχει χρόνος για στεναχώρια αλλά μόνο για σκληρή δουλειά! Είμαι ευγνώμων για όσα έζησα αυτό το διάστημα με την οικογένεια της @hellenicbf και ευχομαι να γυρίσω σύντομα ξανά στο παρκέ.

Καλή Επιτυχία στην ομάδα», ήταν τα λόγια του πρώην παίκτη του Ιωνικού

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φουρνιέ: «Πάντα καλό να κερδίζεις, για να αποκτήσεις καλές συνήθειες - Πρέπει να γίνουμε ξανά ομάδα»

Ανατροπή με κρεσέντο Φουρνιέ και Ντόρσεϊ: Τα highlights από τη φιλική νίκη του Ολυμπιακού επί της Φενέρ

Μπαρτζώκας: «Θα έχουμε πιο πλήρες ρόστερ στο επόμενο φιλικό - Θα θέλαμε να μην κάνουμε αλλαγές, αλλά αν χρειαστεί...»

Πρώτο δείγμα θετικό με νίκη επί της Φενέρ στην Κρήτη για τον Ολυμπιακό!

Πίτερς: «Έχω υπέροχες αναμνήσεις από παιχνίδια που έκανα εδώ - Αυτοί οι τύποι θα είναι για πάντα φίλοι μου»

Θ. Αντετοκούνμπο: «Είμαι άνθρωπος των ειδικών αποστολών - Ο κόσμος του Άρη αξίζει παιδιά που είναι... κομάντο»

Ήττα στην Κωνσταντινούπολη για την ΑΕΚ - Εντυπωσιακό ντεμπούτο από τον Νόλεϊ

H ενημέρωση του Κολοσσού για το ευρωπαϊκό εισιτήριο διαρκείας

Με 13 παίκτες κόντρα στη Φενέρ ο Ολυμπιακός - Εκτός οι Βεζένκοφ, Μιλουτίνοφ και Μοντέρο

Τρινκιέρι: «Περιμένουμε κάποια βήματα μπροστά - Να εντάξουμε έξυπνα Όσμαν και Καλάθη»