Ψυχωμένη Χέρενφεν, τέζαρε την Άλκμααρ και «βλέπει» Ευρώπη! Το σύνολο του Όλε Τόμπιασεν πέτυχε δύο γκολ από το 90' και μετά και με τρομερή ανατροπή στην ανατροπή επικράτησε 3-2 της ομάδας των Χατζηδιάκου και Παυλίδη -αμφότεροι βασικοί, με τον δεύτερο να σκοράρει. Έτσι -ενόψει και της ρεβάνς (22/5, δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ)- έκανε σημαντικό βήμα πρόκρισης για τον τελικό των playoffs της Eredivisie, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Ουτρέχτη-Φίτεσε.

Ισορροπημένο το παιχνίδι σε γενικές γραμμές. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 58' με τον Φαν Χόιντονκ, ο οποίος αξιοποίησε από κοντινή απόσταση το «ριμπάουντ» που πήρε.



Άμεση η απάντηση της Άλκμααρ, με τον Εβγέν να συγκλίνει στο 59' και να ισοφαρίζει με σουτάρα από το ύψος του ημικυκλίου της μεγάλης περιοχής. Η ολική ανατροπή ήρθε διά ποδός Βαγγέλη Παυλίδη στο 65', με τον Έλληνα επιθετικό να γράφει το 1-2 με γυριστό.





Παρόλα αυτά, η Χέρενφεν όχι μόνο δεν τα παράτησε, αλλά έκανε ανατροπή στην ανατροπή στο φινάλε. Στο 90' ο Σαρ ισοφάρισε με πλασεδάρα, για να έρθει στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Χαλίλοβιτς να ξεσηκώσει το «Abe Lenstra Stadion» για το τελικό 3-2.



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube