Oλλανδία

Τριάρα στη Φίτεσε και «βλέπει» τελικό playoffs η Ουτρέχτη

Η Ουτρέχτη του Τάσου Δουβίκα νίκησε 3-1 υποδεχόμενη τη Φίτεσε και πήρε σημαντικό προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στον πρώτο γύρο των playoffs της Eredivisie.

Αποφασιστικό βήμα για την πρόκρισή της στον τελικό των playoffs της Eredivisie πραγματοποίησε η Ουτρέχτη, η οποία επικράτησε 3-1 υποδεχόμενη τη Φίτεσε στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τον Α' γύρο.

Η ομάδα του Τάσου Δουβίκα -που ξεκίνησε βασικός κι έγινε αλλαγή στο 70'- ήταν καλύτερη από το πρώτο ημίχρονο, ευτυχώντας να πάει στα αποδυτήρια προηγούμενη 2-0. Ο Γιάνσεν πέτυχε γκολ από τα αποδυτήρια (3'), με τον Φαν ντε Στρικ να διπλασιάζει τα τέρματα των γηπεδούχων με σουτ εκτός περιοχής στο 21'.





Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές στο δεύτερο ημίχρονο. Παρόλα αυτά, είδαν την εστία τους να παραβιάζεται και τρίτη φορά, με τον Γκούσταφσον να ευστοχεί από την άσπρη βούλα στο 81' σε πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος. Το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 85' με τον Φρεγκ.





Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για τις 22 Μαΐου, ενώ δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Υπενθυμίζεται στο άλλο παιχνίδι, η Χέρενφεν -με τρομερή ανατροπή στην ανατροπή- επικράτησε με 3-2 επί της Άλκμααρ των Παυλίδη και Χατζηδιάκου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x