Ο Άρης δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στον Παναιτωλικό και με άνεση επικράτησε 2-0, «κλειδώνοντας» μια θέση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Εκεί οι «κίτρινοι» θα αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό, με τον Μανόλο Χιμένεθ στις δηλώσεις του μετά το φινάλε να στέκεται στη δυσκολία της αποστολής που ακολουθεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μανόλο Χιμένεθ:

Για τη συνέχεια μετά το 2-0:
«Είναι επίσης πολύ σημαντικό ότι αναρρώνουν παίκτες όπως ο Φαμπιάνο και ο Καντεβέρε. Δεν είναι ακόμα στο 100%. Και φυσικά μένει αρκετός χρόνος μπροστά μας για να φτάσουμε σε πλήρεις ρυθμούς».

Για τον Παναθηναϊκό ως επόμενο αντίπαλο:
«Μεγάλος αντίπαλος ο Παναθηναϊκός. Με δύο μεταγραφές δικές τους μπορεί να φτάσουν το μπάτζετ το δικό μας. Είμαστε κι εμείς μεγάλη ομάδα και ο στόχος μας είναι το Κύπελλο Ελλάδας. Ξέρουμε πως ο Παναθηναϊκός, λόγω του status του, μπορεί να φέρει πιο μεγάλους παίκτες. Εμείς έχουμε όρεξη και διάθεση να παίξουμε».

Για τη νέα προσθήκη:
«Είναι ένας παίκτης που τον έφερε το club και μπορούμε να βασιστούμε πάνω του. Το να βρούμε ποιοτικούς παίκτες σε αυτό το παράθυρο είναι δύσκολο. Υπάρχει το θέμα ότι έχει να αγωνιστεί καιρό. Θα προσπαθήσουμε να του δώσουμε τις καλύτερες συνθήκες για να βγάλει τον καλύτερο εαυτό του».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ανακοινώθηκε η 4η αγωνιστική του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας - Τότε είναι το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!

Ο Βίντα παρέδωσε το περιβραχιόνιο στον Μπαλαμώτη!

TAGS: Άρης