Ευτυχισμένος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του μετά τη νίκη-break των Σέλτικς στο πρώτο παιχνίδι της σειράς των φετινών τελικών με τους Γουόριορς ο Αλ Χόρφορντ, πρωταγωνιστής για την ομάδα της Βοστώνης στη μεγάλη αναμέτρηση, με 26 πόντους, έξι εύστοχα τρίποντα και έξι ριμπάουντ!

Ο πολύπειρος Δομινικανός σέντερ έκανε δηλώσεις μετά το τέλος της πρώτης του συμμετοχής σε τελικό NBA, μιλώντας για τη βοήθεια που προσφέρει στην ομάδα του, ενώ «έπλεξε και το εγκώμιο» των συμπαικτών του.

«Περίμενα καιρό αυτή την στιγμή. Ξέρω πως είναι διαφορετικό, αλλά είχα παίξει σε τελικούς στο κολέγιο, και απόψε (σ.σ. τα ξημερώματα της Παρασκευής) ένιωθα πολύ άνετα. Ήθελα να το δείξω αυτό στην ομάδα. Ήθελα να βεβαιωθώ πως οι συμπαίκτες μου θα ερχόντουσαν εδώ για να παίξουν ελεύθερα. Ήθελα να καταλάβουν πως πρόκειται απλά για ένα παιχνίδι, οπότε να βγουν και να το διασκεδάσουν. Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι συμπαίκτης με αυτά τα παιδιά. Έχουμε πολλούς εξαιρετικούς παίκτες, οι οποίοι πραγματικά προσπαθούν για να πετύχουμε τον στόχο μας. Είναι υπέροχο που βλέπω πως όλο αυτό λειτουργεί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 36χρονος.,

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube