Άγνωστο παραμένει ακόμα η ημέρα και το μέρος που θα πραγματοποιηθεί ο δεύτερος τελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες ανάμεσα στη Ρίβερ Πλέιτ και την Μπόκα Τζούνιορς.

Επιθυμία της CONMEBOL να διεξαχθεί μακριά από τη Λατινική Αμερική και αυτή τη στιγμή φαίνεται πως εξετάζονται δύο σενάρια: είτε να διεξαχθεί στην Ασουνσιόν της Παραγουάης και κεκλεισμένων των θυρών ή να γίνει στη Ντόχα.

Το Κατάρ, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ole», προσφέρει και μία εξαιρετικό ποσό για τη διεξαγωγή της συγκεκριμένης αναμέτρησης, δίνοντας ένα ποσό που αγγίζει τα 12 εκατ. ευρώ, ενώ θα υπάρχουν και έξτρα χρηματικά έπαθλα και για τους δύο συλλόγου.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ως πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγής το Σάββατο 8 Δεκέμβριου, στο στάδιο «Καλίφα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ινφαντίνο: Ισχυρή στήριξη από την Ασία για νέα θητεία στην προεδρία της FIFA

Λεβαντόφσκι: «Θα είναι αδύνατο για τους νέους παίκτες να παραμείνουν στην κορυφή, τόσο πολύ καιρό όσο εμείς»

Μέσι: «Θα ήθελα να με θυμούνται ως έναν μεγάλο αθλητή που πάντα πολεμούσε για τους στόχους και τα όνειρά του»

Στις 22 Δεκεμβρίου η ετυμηγορία στην «δίκη Μαραντόνα»-Ξέσπασε σε κλάματα η κόρη του (video)

Λιμπερταδόρες: Νίκησε στα πέναλτι την Φλαμένγκο με ήρωα τον 40χρονο Μουσλέρα και πήγε τελικό η Εστουδιάντες

Αποθεωτική υποδοχή για τον Μέσι στο Οβιέδο ενόψει της βράβευσης από τη βασιλική οικογένεια της Ισπανίας!

Socca Aegean Cup: Η Ελλάδα σήκωσε ξανά το τρόπαιο στο Ρέθυμνο – Ήρωας ο Γιαννόπουλος στον τελικό με την Κροατία

Elite Neon Cup 2026: Ρεάλ Μαδρίτης, Λίβερπουλ και Παρί Σεν Ζερμέν στην Ελλάδα για ένα σπουδαίο ποδοσφαιρικό τριήμερο

Μέρλο: «Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο με την Αργεντινή ο Σκαλόνι»

Θύμα ένοπλης ληστείας ο Σέρτζιο Ρίκο και η οικογένεια του