Δεν έχει αντίπαλο ο Πετρούνιας και φρόντισε να στείλει σε όλους τους αντιπάλους του το μήνυμα.

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης στο Challenge Cup που διεξάγεται στο Παρίσι, συγκέντρωσε 15.500 βαθμούς στο πρόγραμμά του στους κρίκους και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, δείχνοντας παράλληλα ότι έχει επιστρέψει πλήρως μετά τον τραυματισμό του.

Ο έτερος Έλληνας αθλητής που συμμετείχε, Χριστόφορος Κωνσταντινίδης, κατέκτησε την 5η θέση, έχοντας 14.700 βαθμούς, ενώ πίσω από τον Λευτέρη Πετρούνια έμεινε ο Γάλλος, Σαμίρ Αΐτ Σαΐντ με 15.250 βαθμούς και ο Ουκρανός, Όλεγκ Βερνιάεβ.

Επόμενος στόχος τόσο του Λευτέρη Πετρούνια, όσο και του Χριστόφορου Κωνσταντινίδη, είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Μόντρεαλ από τις 2 έως τις 10 Οκτωβρίου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΕΦΟΕΠΑ: «Απαράδεκτη η έξωση από το ΣΕΦ - Καμία εναλλακτική λύση από πλευράς Πολιτείας»

Ο αθλητισμός ένωσε Αρχαία Ολυμπία, Κορυδαλλό & Κύπρο για το περιβάλλον

Ο μαραθώνιος της Ύδρας με διεθνή απήχηση

Προβληματισμός στον Παναθηναϊκό: Καμία απάντηση από τον Δήμο Γλυφάδας για το κλειστό στην εκπνοή της προθεσμίας!

Παναθηναϊκός Α.Ο.: Θέλει Γλυφάδα για έδρα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις - Εν αναμονή της απάντησης από τον Δήμο

Εκδόθηκε η προέγκριση της οικοδομικής άδειας για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στον Βοτανικό

Πλησιάζει τα 9.000 μέλη μέσα σε ένα μήνα ο Παναθηναϊκός ΑΟ!

Με επτά Έλληνες αρχίζει στη Ν. Κορέα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα βετεράνων πινγκ πονγκ 2026

Ευχαρίστησε ΠΑΕ και Αλαφούζο ο Παναθηναϊκός ΑΟ!

ΑΕΚ: Γενική Συνέλευση στην Ερασιτεχνική - «Θα υπάρξει ενημέρωση επί των όσων ψευδών και συκοφαντικών διαχέονται»