Για το θριαμβευτικό διπλό του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε δια χειρός Κώστα Σλούκα μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.

Συζητώντας με τους Βάιο Τσούτσικα-Τάσο Νικολογιάννη, τόνισε ότι το buzzer-beater του Έλληνα γκαρντ απέναντι σε μια ομάδα που εκτόξευσε την καριέρα του και σ’ ένα γήπεδο όπου χειροκροτήθηκε πριν το τζάμπολ έγραψε μια όμορφη αθλητική ιστορία.

Υπογράμμισε λοιπόν ότι -εκτός του τριπόντου- η συνολική εμφάνισή του ήταν σαν να παίζει… ρομπότ και τόνισε ότι με το ψυχολογικό πλεονέκτημα που αποκόμισαν οι «ερυθρόλευκοι» έχουν την ευκαιρία ν’ αποφύγουν το ψυχοφθόρο 5ο ματς και να σφραγίσουν από αύριο την πρόκριση στο Final 4.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Μαφιόζικη» απόδραση της Παρτίζαν από την Μπολόνια!

Ζέρβας: «Παιχνίδι πολύ ειδικών συνθηκών αυτό με τη Μονακό» - Τι είπε για Βεζένκοφ και Μόρις

Πετρίδης: «Θέλει ένα… ξέσπασμα ο Παναθηναϊκός – Ο Λεσόρ και αυτός που θα κόψει ο Αταμάν»

Ο Κάλινιτς βγάζει τον Πρίντεζη εκτός του Top 10 των παικτών με τις περισσότερες συμμετοχές στην Ευρωλίγκα

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού από την επιβλητική νίκη και το πάρτι γενεθλίων στο Παρίσι

Χολμς: «Πρέπει να παίξουμε με σκληράδα - Είμαι έτοιμος να ακολουθήσω το πλάνο»

Αταμάν: «Φέτος δεν βρήκαμε ισορροπία - Εμείς χαιρόμαστε μόνο όταν κατακτούμε τίτλους»

Με Λεσόρ κόντρα στη Ζάλγκιρις ο Παναθηναϊκός!

Χολ: «Συμβαίνουν πολλά στη Μονακό, αλλά θα βγουν για να παλέψουν - Κολλάμε καλά μεταξύ μας, έχουμε ταλαντούχα ομάδα»

Μπαρτζώκας: «Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τη Μονακό» - Η ατάκα για τα… κιλά του Τζόζεφ!