Η άνετη νίκη επί του Προμηθέα, ο τελικός με τον Παναθηναϊκό στο Σούπερ Καπ και ο Ολυμπιακός της σεζόν 2022-23.

Ο Νίκος Ζέρβας μίλησε στην εκπομπή «Μπάσκετοι» (των Χρήστου Ρομπόλη και Παναγιώτη Κεφαλά) στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το 93-65 των Πειραιωτών στον ημιτελικό με τους Πατρινούς και τη «μάχη» των «αιωνίων», τονίζοντας: «Είναι ένα επίπεδο πάνω σε ετοιμότητα ο Ολυμπιακό, δεν μπορώ να πω ότι είναι τεράστιο το δείγμα με τον Προμηθέα. Δείχνει ότι μπορεί να παίξει καλύτερα από πέρυσι. Άλλο παιχνίδι το σημερινό, σίγουρα είναι φαβορί ο Ολυμπιακός».

Παράλληλα, σχολίασε τα δείγματα που έχουν παρουσιάσει οι «ερυθρόλευκοι» έως τώρα, αναφέροντας: «Έχει μεγαλύτερο βάθος πάγκου σε σχέση με πέρυσι. Πολύ λίγες ομάδες έχουν τη δυνατότητα να βγαίνει ο Βεζένκοβ και να μπαίνει ο Πίτερς. Μοναδικό ερώτημα είναι πότε θα αρχίσει να τα βάζει ο Κάναν. Αν δει κάποιος προσεκτικά το παιχνίδι, έχει μπει 100% στη φιλοσοφία, έχει καλές αποστάσεις, βγαίνει σωστά από το σκριν, έχοντας πολύ προσεκτικές άμυνες πάνω του ».

Καταλήγοντας, επεσήμανε: «Όσοι δεν έχουν πάρει διαρκείας (έχουν δοθεί περίπου 5.500 διαρκείας), να πάρουν. Θα δουν ωραία πράγματα. Είναι αισιόδοξα τα μηνύματα».



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube