Το δικό του σχόλιο για την πρώτη απόλυτα επιτυχημένη «διαβολοβδομάδα» του μπασκετικού Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα έκανε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι κάτι που δεν μπορούσε να φανταστεί ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλος του Ολυμπιακού, όμως η ομάδα δεν έχει φτάσει στο πικ της και έχει καταφέρει σε συνέχεια της περσινής σεζόν να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις του κάθε αγώνα. Ήταν ένα παιχνίδι που αρνήθηκε να χάσει ο Ολυμπιακός σε ένα ματς που έδειχνε πως θα το χάσει», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Το σημείο που θα σταθώ είναι ο ρυθμός και έδειχνε μία Μπασκόνια άλλων εποχών, όμως βρέθηκε η λύση και τα credits πηγαίνουν σε όλους. Ο Βεζένκοφ κράτησε την ομάδα στην τρίτη περίοδο και στην 4η περίοδο είδαμε έναν Σλούκα όπως τον θέλει ο Μπαρτζώκα και μαζί με τον Λαρεντζάκη είναι καταλυτικός στις άμυνες της ομάδας», πρόσθεσε.

Και συνέχισε λέγοντας: «Γυρίζει και ο Παπανικολάου, θα δούμε έναν Ολυμπιακό στην πλήρη του μορφή και θα παίξει και αύριο με τον Άρη. Αυτό που έχει κάνει με το 4-0, έχει την καβάτζα να κάνει μία – δύο ήττες εκτός προγράμματος».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Stoiximan GBL: Οι διαιτητές της 21ης αγωνιστικής-Ποιοι σφυρίζουν ΠΑΟ-ΑΕΚ και ΠΑΟΚ-Άρης

Ο Άρης βάζει τέλος στις φήμες: «Ο Σπανούλης δεν θα είναι προπονητής μας στο άμεσο μέλλον»

Ζήσης: «Στόχος του Άρη η Euroleague ή το NBA Europe τα επόμενα χρόνια»

Μαρκόπουλος: «Πολύ καλά δομημένος ο Ολυμπιακός, στην άμυνα χωλαίνει ο Παναθηναϊκός - Αλλάζει επίπεδο η Θεσσαλονίκη»

Φουρνιέ: «Το 2024 πήγα στο βουνό, σκέφτηκα σοβαρά να αποσυρθώ - Πιστεύω ακράδαντα ότι ο Ολυμπιακός φτιάχτηκε για μένα»

Επιστροφή του Γιατρά στον Προμηθέα ως τεχνικός διευθυντής - Προπονητής ο Μπατής

Η ανάρτηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την ομάδα βόλεϊ γυναικών: «Συγχαρητήρια για την σπουδαία προσπάθεια, όλοι δίπλα σας»

Συγκινητική ανάρτηση από τη σύζυγο του Λεσόρ: «14 μήνες υπομονής, σκληρής δουλειάς, αμφιβολιών και πάνω απ’ όλα θάρρους»

Γκραντ: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για την επιστροφή του Λεσόρ και για το τελευταίο κομμάτι της σεζόν»

Στην οροφή του T-Center το νέο λάβαρο του Παναθηναϊκού με Αλβέρτη αντί Μποντιρόγκα