Η νίκη στο Game 1 απέναντι στη Φενέρμπαχτσε μπορεί να απελευθερώσει ψυχολογικά τον Ολυμπιακό για τη συνέχεια, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ήταν μια δύσκολη νίκη. Η Φενέρ εμφανίστηκε βελτιωμένη σε σχέση με τα δύο ματς της κανονικής περιόδου και το παιχνίδι πήγε για περίπου 25 λεπτά στο ρυθμό της, αλλά πάλι ο Ολυμπιακός βρήκε τρόπο για να φτάσει στη νίκη και να βγάλει από πάνω του μεγάλο μέρος της πίεσης. Ο Κάνααν ήταν καθοριστικός, ενώ ο Γουόκαπ ήταν ο κρυφός MVP παίζοντας φοβερές άμυνες στις αλλαγές. Πολύ σημαντική ήταν και η παρουσία του Φαλ, κυρίως στην άμυνα», ανέφερε.

«Το παιχνίδι φάνηκε να στραβώνει σε κάποια διαστήματα, αλλά ο κόσμος έχει τέτοια εμπιστοσύνη στην ομάδα, που συνέχισε να τη στηρίζει και δεν υπήρχε μουρμούρα από την κερκίδα όπως σε άλλες περιπτώσεις στο παρελθόν. Αυτό είναι ένα ακόμη πολύ μεγάλο κέρδος για τον Ολυμπιακό των τελευταίων ετών και αυτό που έχει χτίσει», πρόσθεσε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Χουάντσο έμεινε στο Telekom Center μετά το ματς για να κοουτσάρει μικρούς φίλους του Παναθηναϊκού!

Φρανσίσκο: «Είμαστε έξαλλοι, το κάναμε εύκολο για τη Χάποελ - Θα μάθουμε αυτό που πρέπει από την ήττα»

Μπάντιο: «Αν η ήττα είναι καμπανάκι, χαίρομαι που συνέβη τώρα - Δεν μπορούμε να επιτρέπουμε 90 πόντους στην έδρα μας»

Μίλερ-ΜάκΙνταϊρ: «Στον Ολυμπιακό δεν χρειάζεται να κάνεις ένα απίστευτο παιχνίδι κάθε φορά - Ακόμα είμαστε στο 60%»

Μπατίστ: «Υπήρχαν αρκετά θέματα, κυρίως στην άμυνα» - Τι είπε για την επιστροφή Σλούκα και Ναν

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για τη νίκη του Ολυμπιακού και την ήττα του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα

Μπαρτζώκας: «Δείχνει πολλά για την προσωπικότητά μας αυτή η νίκη - Έπρεπε να κερδίσουμε στην κανονική διάρκεια»

Γιανάι: «Είμαι μεγάλος θαυμαστής του Γιαννακόπουλου - Όλοι τον λένε τρελό, αλλά είναι στρατηγικός και παθιασμένος»

Τα highights από τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Πάλεψαν αλλά λύγισαν οι «πράσινοι»: Τα highlights της ήττας του Παναθηναϊκού από τη Χάποελ