Το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού μετέφερε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 λίγες ώρες πριν το τζάμπολ του πρώτου ημιτελικού του με τη Φενέρμπαχτσε για το Final-4 της Euroleague.

Στάθηκε στις πληροφορίες που υπάρχουν για την 12άδα που θα επιλέξει σήμερα ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο προπονητής των ερυθρολεύκων φέρεται να έχει αποφασίσει να στηριχθεί στη δύναμη που έχει η ομάδα του κοντά στο καλάθι επιλέγοντας τους τρεις ψηλούς, και τον ΜακΚίσικ. «Συνταγη» στην οποία έχει βασιστεί στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας στη διοργάνωση.

«Υπάρχει έντονη συζήτηση ότι ο Ολυμπιακός φέτος μπορεί να αλλάξει τον κανόνα ότι οι κοντοί κρίνουν τα πάντα», ανέφερε ο Νίκος Ζέρβας.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα από το κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο YouTube.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα εισιτήρια για το πρώτο ματς του Ολυμπιακού στη SUNEL Arena

Σήμερα η συνάντηση στο Κόμο - Κρίνεται το μέλλον του ευρωπαϊκού μπάσκετ!

Ο Ντιλέινι πήρε το μέρος του Μπαρτζώκα για το συμβάν στην Μπολόνια

Τα σάρωσε όλα: Ο Μπράιαντ πήρε και το 2ο MVP της διαβολοβδομάδας

Άμυνα από ατσάλι και πληθωρική επίθεση: Τα highlights από το πάρτι του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μακάμπι

Γιαννακόπουλος για Ομπράντοβιτς: «Σε ευχαριστούμε που μας θύμησες πώς είναι να είμαστε ανίκητοι»

Συγχαρητήρια για το 3Χ3 και αμέσως επιστροφή στη δουλειά: Η ομιλία Ομπράντοβιτς στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού

Έβγαλε... ειδήσεις ο Καλαϊτζάκης: «Ο Σλούκας θα επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα, σε καλό στάδιο ο Φαλ»

Μπατίστ: «Θέλουμε να νιώθουν όλοι οι παίκτες σημαντικοί - Με κρατάει νέο να δουλεύω με αυτά τα παιδιά, είναι ευλογία»

Ομπράντοβιτς: «Παράδειγμα για όλους ο Χέιζ Ντέιβις - Δεν θα πιέσουμε κανέναν παίκτη»