Ομάδα που βγάζει υγεία και μπορεί να κερδίσει με διαφορετικούς τρόπους, όπως απέδειξε και στη «διαβολοβδομάδα», χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.

«Από αμυντική μηχανή την Τρίτη κόντρα στην Μπαρτσελόνα, χθες έβαλε στην Μπάγερν 102 πόντους με 19/30 τρίποντα και θα έβαζε… 120 αν δεν χαλάρωνε στο τέλος. Είναι έργο προπονητή αυτός ο Ολυμπιακός, που παίρνει πολλά πράγματα από διαφορετικούς παίκτες. Πλέον ο στόχος του πλεονεκτήματος πολύ δύσκολα θα χαθεί», τόνισε.

Όσο για το αν φοβάται κάποια διασταύρωση στα playoffs; «Ο καλός Ολυμπιακός δεν έχει να φοβάται τίποτα στα playoffs. Καλό θα ήταν να αποφύγει την Εφές ή την Παρτιζάν. Το θέμα είναι η ομάδα να φτάσει σε καλή κατάσταση και πλήρης στα playoffs», απάντησε.

Παράλληλα αναφέρθηκε στη φιλοσοφία του Γιώργου Μπαρτζώκα. «Δεν του αρέσει το one man show, θέλει να παίζουν όλοι για την ομάδα, να περνά η μπάλα από όλα τα χέρια και να νιώθουν όλοι σημαντικοί», σημείωσε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η πανέξυπνη επαναφορά του Μάρκος που... έπιασε στον ύπνο τον ΜακΙντάιρ

Το εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο του Τι Τζέι Σορτς κόντρα στη Βαλένθια

O Φαρίντ παρέλαβε το MVP του Νοεμβρίου και έβγαλε selfie με το βραβείο!

Ζέρβας: «Δεν θα αργήσει η νέα ημερομηνία για Φενέρ – Κομβικό ν’ απαντήσει το ΟΑΚΑ»

Παναθηναϊκός-Βαλένθια: Επιστροφή για Γιούρτσεβεν, μέσα ο Γκραντ - Οι 12άδες του αγώνα

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Προτεραιότητα της Πολιτείας η δημόσια ασφάλεια κι όχι οι φαντασιώσεις του Δ.Γιαννακόπουλου»!

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια της αναβληθείσας αναμέτρησης με τη Φενέρμπαχτσε

Ο Ολυμπιακός καλύπτει όλα τα έξοδα της Φενέρ για το επόμενο ταξίδι της στον Πειραιά

Εuroleague: Η Μπαρτσελόνα πρότεινε νέο συμβόλαιο με… δικαίωμα αποχώρησης

Δυσαρέσκεια στη Φενέρ για την αναβολή με Ολυμπιακό: «Αν γίνει το Παναθηναϊκός-Βαλένθια, τότε δεν τίθεται θέμα ασφαλείας»