Να τελειώνει από απόψε την πρόκριση στο Final 4 θέλει ο Ολυμπιακός, όπως τόνισε ο απεσταλμένος του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο Μονακό εν όψει της αποψινής τέταρτης αναμέτρησης για τα playoffs.

«Θα πρέπει ο Ολυμπιακός να κάνει ακόμη καλύτερο παιχνίδι για να κερδίσει ξανά τη Μονακό εκτός έδρας. Θα χρειαστεί ηρεμία και συγκέντρωση για να τα καταφέρει. Ο Ολυμπιακός είναι φαβορί πλέον, ό,τι κι αν γίνει σήμερα, αλλά όλοι θέλουν να τελειώσει η δουλειά απόψε. Δεν υπάρχει λόγος αν μπορείς να κάνεις κάτι σήμερα, να το αφήσεις για πιο μετά και να βάλεις πίεση στον εαυτό σου, τη στιγμή που πλέον ο αντίπαλος θα παίζει σήμερα με την πλάτη στον τοίχο», ανέφερε.

Όσο για την κατάσταση του Χασάν Μάρτιν; «Δεν νομίζω να δούμε ούτε απόψε τον Μάρτιν. Ακόμη δεν είναι 100% έτοιμος και λογικά δεν θα ρισκάρουν, για να τον έχουν σε πιθανό πέμπτο ματς στο ΣΕΦ», ανέφερε προσθέτοντας πως στο πλευρό του Ολυμπιακού θα είναι και σήμερα ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, όπως και περίπου 70 φίλοι της ομάδας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ρεάλ Μαδρίτης-Χάποελ Τελ Αβίβ: Game 1 με ιδιαιτερότητες στην ισπανική πρωτεύουσα

Φουρνιέ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «H ατμόσφαιρα ήταν απίστευτη, περιμένω μία ακόμα μεγαλύτερη μάχη την Πέμπτη»

Σορτς στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Έτσι πρέπει να παίζουμε για να προχωρήσουμε - Μας λείπει ο αρχηγός, είχαμε έξτρα κίνητρο»

Μαρτίνεθ: «Προσπαθήσαμε και είχαμε την σωστή νοοτροπία - Πρέπει να μείνουμε πιστοί στο παιχνίδι μας»

Τα highlights από το break του Παναθηναϊκού στη Βαλένθια

Σορτς: «Η άμυνα ήταν το κλειδί»

Τα highlights από την εντυπωσιακή νίκη του Ολυμπιακού στο Game 1 με τη Μονακό

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για τις νίκες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Μπαρτζώκας στα αποδυτήρια μετά από το Game 1: «Χαμηλά τα κεφάλια, το παιχνίδι της Πέμπτης θα είναι πολύ πιο δύσκολο»

«Συγκέντρωση, ενέργεια, τελευταία άμυνα, αλλά η σειρά τώρα αρχίζει»: Το σχόλιο Πετρίδη για το break στη Βαλένθια