Euroleague

Νίκη και έφυγε για Βελιγράδι ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μονακό στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς των πλέι οφ της Ευρωλίγκας και με νίκη προκρίνεται στο Final Four του Βελιγραδίου.

Την ευκαιρία να σφραγίσει από απόψε την επιστροφή του σε Final Four μετά από πέντε χρόνια και την ενδέκατη συνολικά συμμετοχή του στην κορυφαία τετράδα της διοργάνωσης, έχει απόψε ο Ολυμπιακός, που αντιμετωπίζει (22:00, bwinΣΠΟΡFM 94,6, sportfm.gr και NovasportsPrime) την Μονακό στο «Σαλ Γκαστόν Μεντεσάν» στο τέταρτο παιχνίδι των πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Αποστολή στο Μονακό για τον bwinΣΠΟΡFM 94,6 και το sportfm.gr, Νίκος Ζέρβας.

Οι «ερυθρόλευκοι», μετά την νίκη τους την Τετάρτη, πήραν ξανά το πλεονέκτημα έδρας, προηγούνται 2-1 στην σειρά που κρίνεται στις τρεις νίκες, και παρότι έχουν εξασφαλίσει πως ακόμα και αν κάτι δεν πάει καλά απόψε έχουν το πέμπτο παιχνίδι στην έδρα τους την επόμενη εβδομάδα, θέλουν από σήμερα να κλείσουν ραντεβού 19-21 Μαΐου στο Βελιγράδι. Εκεί που περιμένει ήδη από χθες μετά την Ρεάλ Μαδρίτης και η πρωταθλήτρια Ευρώπης Εφές, την οποία και θα αντιμετωπίσουν στον ημιτελικό σε περίπτωση πρόκρισης.

Ο Ολυμπιακός, θα αγωνιστεί για ένα ακόμα παιχνίδι χωρίς τον Χασάν Μάρτιν ο οποίος δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του στον μηρό, και η Μονακό έχει αμφίβολο τον Άλφα Ντιαλό, ο οποίος θα δοκιμάσει να αγωνιστεί την τελευταία στιγμή. Οι δυο προπονητές, γνωρίζουν πολύ καλά πως μέσα σε λίγες ώρες και έπειτα από τρία διαφορετικά σε εξέλιξη παιχνίδια, δύσκολα υπάρχει κάτι που μπορείς να δοκιμάσεις και να μην το γνωρίζει ο αντίπαλος. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ζήτησε από τους παίκτες του να αγωνιστούν με την ίδια αποφασιστικότητα και θέληση με το τρίτο παιχνίδι, βάζοντας στο μυαλό τους πως η σειρά δεν έχει κριθεί στο 2-1.

Τα κυριότερα κλειδιά της νίκης που θα σημάνει και πρόκριση, μπορείτε να τα διαβάσετε στο θέμα του sportfm.gr. Ο Ολυμπιακός θα έχει και πάλι την συμπαράσταση περίπου 70 οπαδών του, ενώ στο γήπεδο θα βρεθούν και οι πρόεδροι της ΚΑΕ, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, όπως και στο τρίτο παιχνίδι.

Η παράδοση ευνοεί οριακά τον Ολυμπιακό που έχει τρεις νίκες σε πέντε αγώνες που έχουν γίνει φέτος. Διαιτητές της αναμέτρησης, είναι οι Μπορις Ρίζικ (Ουκρανία), Ρόμπερτ Λότερμόζερ (Γερμανία) και Τόμισλαβ Χορντόφ (Κροατία).

Τα στατιστικά των δύο ομάδων:

Νίκη και έφυγε για Βελιγράδι

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x