Πέρα από τον προφανή λόγο της αστοχίας του, ο Ολυμπιακός έχει κι άλλες αιτίες να αναζητήσει για την ήττα του από τον Παναθηναϊκό, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.

«Όλη η περιρρέουσα ατμόσφαιρα επηρέασε τον Ολυμπιακό και δημιούργησε πίεση στην ομάδα. Ο Νέντοβιτς και ο Κασελάκης έβαλαν μεγάλα καλάθια και εκεί μπήκε η αμφιβολία και το άγχος στους γηπεδούχους. Ο Μπαρτζώκας εμπιστεύτηκε πολύ παραπάνω από όσο θα έπρεπε τους βασικούς του και δεν τους έδωσε ανάσες, ενώ παιδιά όπως ο Λαρεντζάκης ή ο ΜακΚίσικ που βοήθησαν ξεχάστηκαν στον πάγκο. Επιπλέον έπρεπε να πάρει σε αρκετές περιπτώσεις τάιμ άουτ, για να παγώσει το ρυθμό του Παναθηναϊκού και να ηρεμήσει τους παίκτες του», τόνισε.

Παράλληλα σχολίασε πως ο Μουστάφα Φαλ χρειάζεται… back up. «Είναι ξεκάθαρο πως αν ο Φαλ παίζει κάθε φορά 30 λεπτά είτε θα βγάλει κόπωση κάποια στιγμή, είτε θα τραυματιστεί. Πρέπει ο Ολυμπιακός να καλύψει άμεσα το κενό στο ‘5’. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει ο Έισι, αλλά ο Μάρτιν έδειξε και πάλι πως δεν μπορεί».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube