Το αποτέλεσμα πέρασε σε δεύτερη μοίρα, αφού για τη Μύκονο Betsson ο αγώνας με τον Ολυμπιακό ήταν ιστορικής σημασίας για το νησί, όπως σημείωσε και ο προπονητής της ομάδας, Βαγγέλης Ζιάγκος.

«Ανεξάρτητα από την δυναμικότητα - ο Ολυμπιακός όταν ανέβασε στροφές δεν ακολουθήσαμε - μας ανησυχεί ότι εμείς παρουσιάσαμε δύο πρόσωπο. Ένα ανταγωνιστικό στο πρώτο και στο δεύτερο είχαμε ένα mindset παραίτησης.

Σε μία ολόκληρη κοινωνία γράφεται ιστορία, είναι τεράστια γιορτή αυτό που γίνεται σήμερα. Είμαστε μέρος αυτής της ιστορίας και της χαράς του κόσμου. Κανένα αποτέλεσμα δεν μας χαλάει αυτή τη διάθεση.

Μία νησιώτικη ομάδα ξεκίνησε από το 0 και έφτασε στο υψηλότερο επίπεδο της χώρας της, μία ομάδα που έπαιζε σε ανοιχτό γήπεδο. Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι αυτοί που έκαναν τα χιουμοριστικά βιντεάκια για την Μύκονο θα έπαιζαν ως φιλοξενούμενοι εδώ. Είναι η επιτομή της επιδραστικότητας του αθλητισμού στις ζωές των ανθρώπων. Εμείς βιώνουμε την χαρά και την ευτυχία των Μυκονιατών, αφού η ομάδα δημιουργήθηκε από αυτούς και για αυτούς. Είναι ένα παραμύθι που βρίσκεται σε εξέλιξη και το ζούμε μαζί τους.

Δεν μπορείς να μη γίνεις μέρος αυτής της διαδικασίας, να μη μοιραστείς την χαρά. Είναι κομμάτι της καθημερινότητας. Στην τράπεζα ο διευθυντής σου κάνει ανάλυση του προηγούμενου ματς. Από την άλλη, είμαστε επαγγελματίες, όταν έρχεται η ώρα το συναίσθημα μένει απ'έξω και πάμε να κάνουμε την δουλειά μας»
.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αταμάν: «Καλή αντίδραση από τους παίκτες - Αν παίζουμε σωστά, έχουμε μεγάλες δυνατότητες» - Τι είπε για Όσμαν και Χολμς

Τολιόπουλος: «Περιμένω τις ευκαιρίες μου, όταν με χρειάζεται η ομάδα θα είμαι έτοιμος»

Σάκοτα: «Ξυπνάω και δεν ξέρω ποια ομάδα θα παίξει, δεν έχουμε παίκτες - Δεν θέλω να τους… σκοτώσω με τις κριτικές»

Τα highlights από το σόου του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ

Αταμάν: «Να μείνουμε σταθεροί και δυνατοί πνευματικά - Τελικά πιστεύω ότι θα παλέψουμε για τους στόχους μας»

Παναθηναϊκός από άλλο πλανήτη, διέσυρε με 100άρα την τραγική ΑΕΚ στα Λιόσια!

«Καζάνι που βράζει» ο κόσμος του Πανιωνίου, οπαδοί κατά πάντων: «Πέφτουμε και γελάνε»!

Επιβίωσε στο θρίλερ της Γλυφάδας ο Προμηθέας, συνέχεια στον... εφιάλτη του Πανιωνίου!

Η 12άδα του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Τα highlights από το θρίλερ στο Ιβανώφειο και του σπουδαίου διπλού του Άρη επί του Ηρακλή