Έχασε από Ολυμπιακό και ΤΣΣΚΑ, αλλά η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ πήρε τον εμφύλιο και παρέμεινε στη διεκδίκηση μιας εκ των δύο πρώτων θέσεων στον έκτο όμιλο σκαρφαλώνοντας αρχικά στην τρίτη θέση με ρεκόρ 5-2. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς πέρασε με 77-71 από το «Αμπντί Ιπεκτσί» με ήρωα τον Άντριου Γκάουντλοκ που πέτυχε ένα απίθανο τρίποντο στα 32’’ πριν το τέλος. Αυτόχειρες οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς, που πήγε στο 4-3 κι έχει ΟΛΑ τα ντέρμπι εκτός έδρας στο δεύτερο γύρο του Top 16.

Η Φενέρ έβρισκε από την αρχή τρόπους να διατηρεί ένα προβάδισμα (7-11), το οποίο στις αρχές της δεύτερης έφτασε στο +7 (11-18) με τους φιλοξενούμενους να είναι λιγότερο άστοχοι από τους γηπεδούχους. Ερτέλ και Ντρέιπερ ανέλαβαν δράση και γύρισαν «τούμπα» το ματς (26-23), όμως με αιχμή τον Βέσελι οι πρωταθλητές έκλεισαν το ημίχρονο με μικρό προβάδισμα, που έγινε μεγαλύτερο στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους (33-40). Ο Ντρέιπερ ανέλαβε να ξαναβάλει την ομάδα του στο παιχνίδι (42-44), οι απαντήσεις έρχονταν από τον Σαβάς (45-50), όμως η Εφές ανέκτησε την πρωτοπορία (51-50). Το θρίλερ συνεχίστηκε μέχρι τέλους, όταν και όλα κρίθηκαν από έναν καταιγισμό τριπόντων. Ζήσης έκανε την αρχή (66-67), Περπέρογλου απάντησε (69-68), αλλά ο τελευταίος λόγος ανήκε στον Γκάουντλοκ (69-71 στα 32’’) και μετά τα απανωτά λάθη των γηπεδούχων ο Χίκμαν με ψυχραιμία στις βολές «κλείδωσε» τη νίκη.

Δεκάλεπτα: 11-13, 33-36, 53-52, 71-77.

Αναντολού Εφές (Ίβκοβιτς): Μπαλμπάι, Οσμάν 3, Περπέρογλου 11, Σάριτς 2, Ντρέιπερ 13, Κρστιτς 8, Λάσμε 4, Κορκμάζ 5, Τζάνινγκ 3, Ερτέλ 17, Μπιέλιτσα 5.

Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ (Ομπράντοβιτς): Γκάουντλοκ 10, Ζήσης 4, Χίκμαν 11, Μπιέλιτσα 14, Ερντέν 2, Μπογκντάνοβιτς, Σαβάς 10, Ζόριτς 2, Βέσελι 14, Σιπάχι 4, Πρέλτζιτς 6.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βίρτους Μπολόνια-Ολυμπιακός: Εορταστική αποστολή στην Ιταλία για τους «ερυθρόλευκους»

Ιβάνοβιτς: «Κορυφαία ομάδα με έμπειρους παίκτες ο Ολυμπιακός»

Χολ: «Πρέπει να παίξουμε σκληρά για 40 λεπτά, "κλειδί" να περιορίσουμε τον Έντουαρντς»

Μαζί με τον Ολυμπιακό στην Μπολόνια ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Έκλεψε την παράσταση φτάνοντας στο αεροδρόμιο με παντελόνι... Grinch ο Ντόρσεϊ!

Μπαρτζώκας: «Σε αυτό το επίπεδο είναι πρωταθλητές στο μυαλό οι παίκτες – Μεγάλη προσαρμογή ο Μόρις»

Παπανικολάου: «Πρέπει να ματσάρουμε την ενέργεια της Βίρτους, έχουμε τους παίκτες που θα δώσουν το κάτι παραπάνω»

«Έχω αμφιβολίες για την επιτυχία του ΝΒΑ Europe - Οι άνθρωποι στην Ευρώπη πάνε στο γήπεδο επειδή...»

Ο Πέσιτς έγραψε ιστορία ως ο γηραιότερος προπονητής που έχει βρεθεί σε πάγκο ομάδας της Ευρωλίγκας!

Στις καλύτερες στιγμές της Ευρωλίγκας για το 2025 η επική 45άρα του Βεζένκοφ κόντρα στην Μπάγερν!