Εξελίξεις φέρνει στον Προμηθέα η ήττα από την ΑΕΚ.

Μετά το αρνητικό αποτέλεσμα, αλλά και την αποβολή του στο πρώτο ημίχρονο με ντισκαλιφιέ λόγω έντονων διαμαρτυριών στους διαιτητές, ο Ηλίας Ζούρος υπέβαλε την παραίτησή του το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας.

Η διοίκηση από την πλευρά της συγκάλεσε έκτακτο Δ.Σ. για να συζητήσει το θέμα και συναίνεσε στην αποχώρηση του Έλληνα τεχνικού.

Θυμίζεται -χωρίς αυτό να συνδέεται απαραιτήτως με τη συγκεκριμένη εξέλιξη- ότι αιωρείται εδώ και καιρό η φημολογία πως ο Βασίλης Σπανούλης θα είναι εκείνος που θα κάτσει στον πάγκο του Προμηθέα μετά το καλοκαίρι.

Στο ματς της Τετάρτης με το Λαύριο, σε πρώτη φάση, πιθανότερο σενάριο είναι προπονητής να είναι ο βοηθός του Ηλία Ζούρου (και του Σωτήρη Μανωλόπουλου στην Εθνική ομάδα των παραθύρων) Κώστας Παπαδόπουλος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Με Μοντέρο και Μιλουτίνοφ ο Ολυμπιακός κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα - Ξανά εκτός ο Βεζένκοφ

Ο καυτός Όσμαν και ο θετικός Χάτζινς: Τα highlights από τη φιλική νίκη του ΠΑΟΚ επί της Ούντινε

Άνετη φιλική νίκη επί των Vikos Falcons με τρεις πρωταγωνιστές για τον Άρη!

Πετρίδης: «Δυσκολεύουν την προετοιμασία του Παναθηναϊκού οι τραυματισμοί - Δεν φαινεται ενδεχόμενο προσθήκης»

Ζέρβας: «Ο Ολυμπιακός κρατάει την αντίδραση απέναντι στη Φενέρμπαχτσε - Δεν ξάφνιασε κανέναν η δήλωση του Ντόρσεϊ»

Ιτούδης: «Η επιστροφή του Ομπράντοβιτς είναι υπέροχη για το ευρωπαϊκό μπάσκετ και τον Παναθηναϊκό»

Τρινκιέρι: «Η τέταρτη περίοδος ήταν… σκ@τ@ - Δεν ξέρω αν θα ξαναδείτε τον Μπαζίνα»

Σάρωσε την Ούντινε με ασταμάτητο Όσμαν ο ΠΑΟΚ

Νίκησε σε φιλική αναμέτρηση την Μπασκίμι στο Ιβανώφειο και έδειξε θετικά στοιχεία ο Ηρακλής

Φιλική... ισοπαλία στην Πάτρα για Προμηθέα και Κολοσσό

TAGS: A.E.K.