Ο Aditya Udai Singh, τους τελευταίους τρεις μήνες είχε κάνει το αεροδρόμιο O'Hare του Σικάγο σπίτι του. Ο 33χρονος συνελήφθη το Σάββατο που μας πέρασε και κατηγορείται για κλοπή ταυτότητας και χρηματικού ποσού που δεν ξεπερνά τα 500 δολάρια.

Ο 33χρονος είπε στην αστυνομία ότι φοβόταν να επιστρέψει στο σπίτι του λόγω κορωνοϊού και ζούσε στον χώρο των security του αεροδρομίου από τις 19 Οκτωβρίου.

Ο Singh έφτασε στο Σικάγο με πτήση από το Λος Άντζελες και όλο αυτό το διάστημα τρεφόταν με φαγητό που του έδιναν ταξιδιώτες, ενώ είχε στην κατοχή του μία ταυτότητα που είχε χάσει υπάλληλος του αεροδρομίου από τα τέλη Οκτωβρίου.

Μετά την παρουσία του, στο δικαστήριο ο 33χρονος αφέθηκε ελεύθερος αφού κατέβαλε εγγύηση 1000 δολαρίων, με τον δικαστή να εκφράζει την απορία για το πώς κατάφερε κάποιος να παραμείνει στον χώρο του αεροδρομίου για τόσο πολύ καιρό χωρίς να τον αντιληφθεί κάποιος.

Το αεροδρόμιο O'Hare στο Σικάγο είναι το έκτο σε κίνηση στον κόσμο (με στοιχεία προ πανδημίας) με 84.6 εκατομμύρια επιβάτες να αναχωρούν και να φτάνουν σε αυτό.



Διαβάστε ακόμα:

Λεονάρντο Ντα Βίντσι: Η αστυνομία βρήκε κλεμμένο αντίγραφο του Salvator Mundi

Κορωνοϊός: Ενθαρρυντικά αποτελέσματα από αντιπαρασιτοκτόνο φάρμακο - Μειώνει το ιικό φορτίο

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube