Ελλάδα

Και με τη... βούλα «πράσινος» ο Πέκοβιτς

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή του Νίκολα Πέκοβιτς στον Παναθηναϊκό. Ο διεθνής Μαυροβούνιος σέντερ ανακοινώθηκε από την «πράσινη» ΚΑΕ για τα επόμενα τρία χρόνια και αποτελεί το τρίτο απόκτημα (επίσημα) του "τριφυλλιού", εν όψει της νέας χρονιάς. "Η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την υπογραφή συμφωνίας με τον Νίκολα Πέκοβιτς για την επόμενη τριετία", αναφέρει η ανακοίνωση.τα πρώτα λόγια του νέου άσου της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή του Νίκολα Πέκοβιτς στον Παναθηναϊκό. Ο διεθνής Μαυροβούνιος σέντερ ανακοινώθηκε από την «πράσινη» ΚΑΕ για τα επόμενα τρία χρόνια και αποτελεί το τρίτο απόκτημα (επίσημα) του "τριφυλλιού", εν όψει της νέας χρονιάς. "Η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την υπογραφή συμφωνίας με τον Νίκολα Πέκοβιτς για την επόμενη τριετία", αναφέρει η ανακοίνωση. «Τιμή για μένα ο Παναθηναϊκός» τα πρώτα λόγια του νέου άσου της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Νίκολας, μόνο η αρχή

«Τρώγοντας έρχεται η όρεξη», λένε πολλοί και με αυτό φαίνεται να συμφωνούν οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι. Η απόκτηση του Ντρου Νίκολας, η οποία προστέθηκε σε αυτές των Φώτση και Πέκοβιτς, διώχνει τον Κένεντι Ουίνστον και ανοίγει τον δρόμο σε κοινοτικό περιφερειακό για τον Παναθηναϊκό. Πρώτη επιλογή ο Κάρλος Ντελφίνο και ενδιαφέρουσες περιπτώσεις αυτές των Γκίριτσεκ, Νάχμπαρ και Μίκαελ Πιετρούς. Το «τριφύλλι» θα κάνει δύο κινήσεις σε περίπτωση αποχώρησης του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Όσον αφορά τον Αμερικανό γκαρντ, ο οποίος ανακοινώθηκε χθες από τον Παναθηναϊκό, οι ετήσιες απολαβές του θα είναι 1,25 εκατ. ευρώ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x