Stoiximan Super League

«Κατά 90% στον ΠΑΟ ο Ααρόν»

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ααρόν Νίγκεθ είναι ο Παναθηναϊκός, αν τουλάχιστον πιστέψουμε στα λεγόμενα του μάνατζέρ του, Χουάνμα Μπαρμπερο. «Οι διαπραγματεύσεις είναι πολύ προχωρημένες και ο Ααρόν έχει 90% πιθανότητες να πάει στον Παναθηναϊκό», φέρεται να δήλωσε ο εκπρόσωπός του παίκτη σε ιστοσελίδα της Βαλένθια, προσθέτοντας όμως πως οι «νυχτερίδες» συζητούν μόνο για δανεισμό του νεαρού μεσοεπιθετικού. Ο Παναθηναϊκός αποκτά τον Βραζιλιάνο δεξιό μπακ της Φλουμινένσε, Γκάμπριελ. Στο 1,3 εκατ. ευρώ η ρήτρα του 27χρονου. . Πρόταση σε Ράσινγκ για Ντούσερ. Τελειώνει θετικά του Πεγεράνο. Σκέψεις για δανεισμό του Εντόι στον Πανιώνιο, προκειμένου να αποκτηθεί ο Τζεμπούρ.

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ααρόν Νίγκεθ είναι ο Παναθηναϊκός, αν τουλάχιστον πιστέψουμε στα λεγόμενα του μάνατζέρ του, Χουάνμα Μπαρμπερο. «Οι διαπραγματεύσεις είναι πολύ προχωρημένες και ο Ααρόν έχει 90% πιθανότητες να πάει στον Παναθηναϊκό», φέρεται να δήλωσε ο εκπρόσωπός του παίκτη σε ιστοσελίδα της Βαλένθια, προσθέτοντας όμως πως οι «νυχτερίδες» συζητούν μόνο για δανεισμό του νεαρού μεσοεπιθετικού και όχι για πώλησή του, αφού θεωρούν πως έχει λαμπρό μέλλον και θέλουν να επενδύσουν πάνω του. Ο 19χρονος Ισπανός άσος αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν στον Ηρακλή έχοντας 12 συμμετοχές (10 σαν βασικός) και 3 γκολ.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για τον Σέρβο επιθετικό της Βαλένθια, Νίκολα Ζίγκιτς, αλλά προσπαθεί να μειώσει τις απαιτήσεις της ομάδας του, αφού δεν είναι διατεθειμένοι οι «πράσινοι» να δαπανήσουν περισσότερα από 12 εκατ. ευρώ. Πάντως το συγκεκριμένο ποσό ακούγεται εξωπραγματικό, από τη στιγμή που οι διοικούντες την ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχουν καταστήσει σαφές πως δεν θα κάνουν μεταγραφή ακριβότερη των 5-6 εκατ. ευρώ.

Φουλάρει για Γκάμπριελ

Ο Γκάμπριελ Ροντρίγκες Ντος Σάντος είναι, όπως όλα δείχνουν, ο εκλεκτός του Παναθηναϊκό για τη θέση στο δεξί άκρο της άμυνας. Χθεσινοβραδινές πληροφορίες της SportDay από τη Βραζιλία ανέφεραν ότι οι «πράσινοι» είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του 27χρονου άσου της Φλουμινένσε.

Ο Γκάμπριελ θεωρείται ένας από τους καλύτερους μπακ στη χώρα του (το 2007 ανακηρύχθηκε ο καλύτερος στη Βραζιλία) και είναι ένας παίκτης που καλύπτει όλη τη δεξιά πλευρά (φουλ μπακ). Θα παίξει σήμερα στον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες με τη Φλουμινένσε κόντρα στη Λίγκα Ντε Κίτο από το Εκουαδόρ και είναι πιθανό τις επόμενες ημέρες να έρθει στην Ελλάδα, μαζί με τον μάνατζέρ του, για να υπογράψει στο «τριφύλλι».

Ο Τεν Κάτε ενθουσιάστηκε από τον Βραζιλιάνο παρακολουθώντας τον σε DVD με αγώνες. Η ρήτρα που θα πληρώσει ο Παναθηναϊκός είναι 1,3 εκατ. ευρώ. Πρέπει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη μεταγραφή δεν έχει καμία σχέση με το αν θα πουληθεί ο Λουκάς Βύντρα ή όχι. Ο Γκάμπριελ έχει αγωνιστεί και στη Μάλαγα, έχοντας συμπαίκτη έναν πρώην «πράσινο», τον Ρικάρντο Μπόβιο.

Το προφίλ του

ONOMA: Γκάμπριελ
Ροντρίγκες ντος Σάντος
ΗΜ/ΝΙΑ ΓΕΝ.: 5/6/1981
ΘΕΣΗ: δεξί μπακ
ΧΩΡΑ: Βραζιλία
ΟΜΑΔΑ: Φλουμινένσε
ΥΨΟΣ-ΒΑΡΟΣ: 1.70μ.- 66κ.
ΔΙΕΘΝΗΣ: 1 ματς/0 γκολ

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΟΜΑΔΑ ΑΓ. ΓΚΟΛ
2001 Σάο Πάουλο 1 0
2002 Σάο Πάουλο 23 0
2003 Σάο Πάουλο 19 2
2004 Σάο Πάουλο 20 3
2005 Φλουμινένσε 37 13
2005/06 Μάλαγα 17 0
2006 Κρουζέιρο 14 3
2007 Κρουζέιρο 2 1
Φλουμινένσε 13 2
2008 Φλουμινένσε 1 0

Παρακολουθήστε τον Γκάμπριελ να σκοράρει με τη Φλουμινένσε:



Παρακολουθήστε τον Γκάμπριελ να δείχνει τις τεχνικές του αρετές:



Πρόταση για Ντούσερ

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως μπήκε δυνατά στη διεκδίκηση του Άλντο Ντούσερ, ο οποίος αποτελεί το μεγάλο στόχο και του Ολυμπιακού. Οι "πράσινοι" φέρονται να καλύπτουν τη ρήτρα των 4 εκατ. ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιο του 29χρονου μεσοαμυντικού με τη Σανταντέρ και πλέον τα πάντα θα εξαρτηθούν από την επιθυμία του ίδιου του παίκτη (που παραμένει στην Αργετινή περιμένοντας να γεννήσει η σύζυγός του), αλλά και τον τρόπο που θα καταβληθούν τα χρήματα στην ομάδα του.

Τελειώνει θετικά του Πεγεράνο

Αίσιο τέλος σε ένα σίριαλ αρκετών ημερών θα μπει τις επόμενες μέρες. Κι’ όπου σίριαλ βάλτε τη μεταγραφή του Ερνάν Πεγεράνο στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» ήρθαν χθες σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή και η πρόταση 3,5 εκατ. ευρώ για το 75% του Αργεντινού αμυντικού ικανοποιεί τη Βελέζ. Το υπόλοιπο 25% (περίπου 630.000 ευρώ) θα αποκτηθεί τον επόμενο χρόνο.

Ο Πεγεράνο δήλωσε αργά το βράδυ στη «SportDay» ότι συμφώνησε και έρχεται στην Ελλάδα: « «Είχα μία συνάντηση χθες το βράδυ με τη διοίκηση της Βελέζ και όλα έληξαν καλώς. Συμφώνησα στην πρόταση του Παναθηναϊκού και έρχομαι. Αυτή τη στιγμή οι δύο διοικήσεις ανταλλάσσουν φαξ για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή, αλλά το θέμα έχει λήξει, δεν πρόκειται να προκύψει κάποιο πρόβλημα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, έχω τρομερή όρεξη και περιμένω με ανυπομονησία να ξεκινήσω την καριέρα μου στην Ευρώπη. Ηθελα πολύ να κάνω αυτό το άλμα στην Ευρώπη και είμαι ικανοποιημένος που εν τέλει όλα πήγαν καλά και έρχομαι στον Παναθηναϊκό. Δεν είναι αλήθεια πως προτιμούσα να πάω στην Αλμερία και στο ισπανικό πρωτάθλημα, υπήρχαν κάποιες οικονομικές διαφορές κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στις ομάδες, γι' αυτό δεν είχε κλείσει νωρίτερα η μεταγραφή».

Για τη νέα ομάδα του είπε: «Εχω μάθει τα καλύτερα για τον Παναθηναϊκό. Μου έχουν δώσει τις καλύτερες συστάσεις για την ομάδα, για το πρωτάθλημα, για τους παίκτες, για τη χώρα. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που έχει πάντα μεγάλους στόχους, διεκδικεί πάντα το ελληνικό πρωτάθλημα, διακρίνεται στην Ευρώπη και ειδικά φέτος παίζει ξανά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι σπουδαίο βήμα για την καριέρα μου. Τις επόμενες μέρες θα μάθω περισσότερα πράγματα».

Οσο για την υπόσχεσή του: «Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως τα δίνω όλα στο γήπεδο, πως θα πεθαίνω για τη φανέλα που φοράω. Παθιάζομαι στο παιχνίδι και μου αρέσει να κερδίζω».

Τι γίνεται με Τζεμπούρ

Ένα άλλο θέμα που απασχολεί τον Παναθηναϊκό είναι αυτό του Ρέφικ Τζεμπούρ. Στη νέα προσφορά του «τριφυλλιού» ύψους 2,3 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό βρίσκεται και ο Ντάμε Εντόι. Ο Σενεγαλέζος μεσοεπιθετικός δίνεται δανεικός στους «κυανέρυθρους», δείγμα του πόσο πολύ θέλουν τον Γαλλοαλγερινό στην Παιανία. Η απάντηση της ομάδας της Νέας Σμύρνης θα δοθεί σύντομα, ίσως και σήμερα. Αν το θέμα Τζεμπούρ δεν έχει θετική κατάληξη, οι «πράσινοι» θα κινηθούν για τον Κροάτη Ρουκάβινα.

Αρχίζουν οι επαφές για Σίλβα

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει το «μπαμ» με την απόκτηση του Ζιλμπέρτο Σίλβα από την Αρσεναλ. Σύντομα θα αρχίσουν οι επαφές με την ομάδα του Λονδίνου, προκειμένου ο παίκτης να αποδεσμευτεί με το χαμηλότερο κόστος και θα κατατεθεί οικονομική πρόταση στους "κανονιέρηδες". Οι πιθανότητες να γίνει η μεταγραφή υπάρχουν, αν και δεν μιλάμε για εύκολη περίπτωση. Σε ό,τι αφορά τον Πιζάρο της Τσέλσι, ο παίκτης ακόμη δεν είναι «ζεστός» να έρθει στην Ελλάδα, αλλά γίνονται προσπάθειες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x