Διονύσης Δεσύλλας

Περί Ανδρέα Βγενόπουλου…

Η χθεσινή κίνηση του Ανδρέα Βγενόπουλου, να καλέσει τον Δημήτρη Γόντικα στο γραφείο του και να του παραδώσει μια επιστολή με συγκεκριμένες προτάσεις, ήταν κάτι που τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούσε ως σενάριο στα δημοσιογραφικά γραφεία, χωρίς κανείς, όμως, να γνωρίζει με σιγουριά τι μέλλει γενέσθαι.

Η χθεσινή κίνηση του Ανδρέα Βγενόπουλου, να καλέσει τον Δημήτρη Γόντικα στο γραφείο του και να του παραδώσει μια επιστολή με συγκεκριμένες προτάσεις, ήταν κάτι που τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούσε ως σενάριο στα δημοσιογραφικά γραφεία, χωρίς κανείς, όμως, να γνωρίζει με σιγουριά τι μέλλει γενέσθαι. Εν τέλει, ο «Βγενό» απάντησε, μ’ αυτόν τον τρόπο, στην επιστολή του προέδρου της ΠΑΕ προς τους μετόχους, με την οποία τους καλούσε να συνδράμουν οικονομικά, ασχέτως αν οι… Αραβες σωτήρες είναι έτοιμοι για την Παναθηναϊκή απογείωση, εδώ και τέσσερις μήνες.

Ο Βγενόπουλος, επί της ουσίας, έδειξε ότι ενδιαφέρεται για τον Παναθηναϊκό και δεν έχει σκοπό να τον βλέπει παρατημένο, ένα βήμα πριν από το πρωτοδικείο. Νοιάζεται για την αγαπημένη του ομάδα, της οποίας παραμένει ο δεύτερος μέτοχος και γνώμη μου είναι πως έπειτα από σωστά και λάθη που έχει κάνει, το χθεσινό ήταν μια σωστή κίνηση, για πολλούς λόγους.

Ενας είναι ότι έπειτα από μια πολύμηνη ιστορία με πολλούς Αραβες, ένα σκασμό λεφτά, έναν Τσάκα να περιφέρεται δεξιά και αριστερά και να ξεφτιλίζει το όνομα του Παναθηναϊκού και εν πάση περιπτώσει, μια υπόθεση με πολλά κενά, ασάφειες και «σύννεφα», μαθαίνουμε ότι έναν νυν μέτοχος της ομάδας νοιάζεται, ασχολείται και στέλνει ένα μήνυμα ότι είναι εδώ. Αυτό είναι σημαντικό για όλους, από τον οπαδό, μέχρι τον ποδοσφαιριστή, που βλέπει ότι στη δύσκολη προσπάθεια που κάνει για τίτλο δεν είναι μόνος του. Θα μου πείτε ότι το πιο ουσιαστικό απ’ όλα είναι να μπουν λεφτά στα σχεδόν άδεια ταμεία. Σωστό, αλλά ας περιμένουμε. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι το τελευταίο διάστημα έχουμε «χορτάσει» εκατομμύρια από τα «παχιά λόγια»…

Μετά τη χθεσινή συνάντηση Βγενόπουλου – Γόντικα, την επιστολή του πρώτου, με τις προτάσεις του για το άμεσο μέλλον και αφού έχουν περάσει τέσσερις μήνες με πολλές πριγκιπικές υποσχέσεις, αλλά στο τέλος ένα… τίποτα με μπόλικο καθόλου, πλέον, όλοι είναι υποχρεωμένοι να μιλήσουν με έργα. Αυτό είναι και το πιο σημαντικό απ΄όλα. Στον Παναθηναϊκό, λοιπόν, ή θα αποδεχθούν τα 15 εκατ. ευρώ και τα άλλα 200 στη συνέχεια που έχουν υποσχεθεί ο Βλάσης και οι Αραβες ή θα αποδεχθούν τις προτάσεις του «Βγενό», οι οποίες υπάρχουν στην επιστολή. Διαλέγουν και παίρνουν, προτού, όμως, η κλεψύδρα αδειάσει και όλοι θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν. Τα κουκιά, τουλάχιστον για την ώρα, είναι μετρημένα και πλέον χρόνος για χάσιμο και για «παραμύθια» δεν υπάρχει.

*Για τα αγωνιστικά θα μιλήσουμε αύριο, μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο


Για επικοινωνία: dionisis_d@hotmail.com
twitter@dionisis_d

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x