Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Στο επίκεντρο Νιλμάρ, Ανχελέρι

Στις περιπτώσεις του Βραζιλιάνου επιθετικού Νιλμάρ και του δεξιού μπακ Ανχελέρι ρίχνει το βάρος τις τελευταίες ημέρες ο Παναθηναϊκός: «Αυτό που έχω να πω είναι ότι ο Νιλμάρ είναι επαγγελματίας και τα πάντα θα εξαρτηθούν από την οικονομική προσφορά που θα δεχθεί και το πρότζεκτ της ομάδας», ανέφερε ο μάνατζερ του Νιλμάρ στη «SportDay». Κρούση στην Εστουδιάντες αναμένεται τις επόμενες μέρες για τον Ανχελέρι. « ενδιαφέρονται οι «πράσινοι». Αταλάντα για Μάντζιο, Σάντος για Κλέιτον

Στις περιπτώσεις του Βραζιλιάνου επιθετικού Νιλμάρ και του δεξιού μπακ Ανχελέρι ρίχνει το βάρος τις τελευταίες ημέρες ο Παναθηναϊκός: «Αυτό που έχω να πω είναι ότι ο Νιλμάρ είναι επαγγελματίας και τα πάντα θα εξαρτηθούν από την οικονομική προσφορά που θα δεχθεί και το πρότζεκτ της ομάδας», ανέφερε ο μάνατζερ του Νιλμάρ στη «SportDay». Κρούση στην Εστουδιάντες αναμένεται τις επόμενες μέρες για τον Ανχελέρι. «Δεν αποκλείω τον Παναθηναϊκό», δήλωσε ο Νίκο Κράνιτσαρ. Για την απόκτηση του Ράφαλ Μπογκούσκι ενδιαφέρονται οι «πράσινοι». Αταλάντα για Μάντζιο, Σάντος για Κλέιτον.

Ενθουσιάστηκε ο Ρότσα

Την αναμέτρηση της Ιντερνασιονάλ με την Ούλμπραμ, που έληξε με 4-0, παρακολούθησε, όπως αναφέραμε και χθες, ο Χουάν Ρότσα και σύμφωνα με πληροφορίες, εντυπωσιάστηκε από την εμφάνιση του Νιλμάρ. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έπαιξε ένα ημίχρονο, αφού υπέστη ένα ελαφρύ διάστρεμμα, αλλά πρόλαβε να σημειώσει ένα όμορφο γκολ με κεφαλιά, με το οποίο άνοιξε το σκορ η ομάδα του. Ο σκάουτερ του «τριφυλλιού» διέκρινε κάποια πολύ καλά στοιχεία στον Νιλμάρ, που έχουν να κάνουν με την ταχύτητα, την υψηλή τεχνική αλλά και την αποτελεσματικότητα του.

«Όλα θα εξαρτηθούν από την πρόταση…»

Στον συνεργάτη της «SportDay» στη Βραζιλία, Τζέφερσον Ροντρίγκεζ, μίλησε ο ατζέντης του Νιλμάρ και κατέστησε σαφές ότι αν η πρόταση είναι ικανοποιητική προς την Ιντερνασιονάλ, δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Επίσης, αναφέρθηκε στην πρόταση του Παναθηναϊκού τον Ιανουάριο.

- Τον Ιανουάριο είχατε πρόταση από τον Παναθηναϊκό;

«Ναι, είναι αλήθεια ότι υπήρξε επίσημη πρόταση από τον Παναθηναϊκό. Τη λάβαμε δύο μέρες μετά την επίσημη πρόταση της Παλέρμο, η οποία ήταν πολύ καλύτερη του Παναθηναϊκού. Από τη στιγμή που απορρίφθηκε η προσφορά της Παλέρμο, δεν είχε τύχη ο Παναθηναϊκός. Επίσης υπήρξε ένα ακόμα σοβαρό πρόβλημα. Η προσφορά έφτασε ελάχιστες μέρες πριν από το τέλος της μεταγραφικής περιόδου και δεν υπήρχε χρόνος να κάνουμε διαπραγματεύσεις».

- Είχατε καμία επαφή με τον Παναθηναϊκό;

«Δεν έχω λάβει τίποτα επίσημο. Κάποιοι μάνατζερ από την Ελλάδα με πήραν τηλέφωνο τις τελευταίες εβδομάδες και με ρώτησαν πόσο κοστίζει ο Νιλμάρ κι αν θα μπορούσαν να τον εκπροσωπήσουν στην Ελλάδα. Αυτή ήταν και η μοναδική μου επικοινωνία με κάποιον από την Ελλάδα. Ούτε έχω μιλήσει με τον Παναθηναϊκό. Η Ιντερνασιονάλ, πάντως, έχει το 100% των δικαιωμάτων του παίκτη και αυτή έχει και τον πρώτο λόγο».

- Θα ήθελε να παίξει στην Ελλάδα ο Νιλμάρ;

«Είναι ευτυχισμένος στην Ιντερνασιονάλ και δεν του έχω μιλήσει ποτέ για την πιθανότητα να παίξει στην Ελλάδα. Αυτό που έχω να πω είναι ότι ο Νιλμάρ είναι επαγγελματίας και τα πάντα θα εξαρτηθούν από την οικονομική προσφορά που θα δεχθεί και το πρότζεκτ της ομάδας. Αν θα έχει δηλαδή τη δυνατότητα να διεκδικήσει τίτλους. Θα πρέπει να πρόκειται για μία μεγάλη ομάδα. Εφόσον συμβεί αυτό, δεν βλέπω για ποιο λόγο να αρνηθεί να παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Το «ψάχνει» για Ανχελέρι

Όπως έχει αναφερθεί τις προηγούμενες ημέρες, στην κορυφή της λίστας του Παναθηναϊκού για τη θέση του δεξιού μπακ βρίσκεται ο Ανχελέρι. Το ζήτημα είναι ότι τον παίκτη έχουν στο στόχαστρο κι άλλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι. Ωστόσο, τις επόμενες ημέρες αναμένεται ραντεβού του Κώστα Αντωνίου με τους διοικούντες την Εστουδιάντες, ώστε να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις τους και φυσικά τις οικονομικές απαιτήσεις τους. Την ίδια ώρα, στον Τύπο της Αργεντινής ο Παναθηναϊκός θεωρείται ως ένας από τους πιθανότερους προορισμούς του Ανχελέρι για τη συνέχεια της καριέρας του.

Αταλάντα για Μάντζιο, Σάντος για Κλέιτον

Δύο παίκτες του Παναθηναϊκού είναι στο στόχαστρο ξένων ομάδων. Η Αταλάντα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Βαγγέλη Μάντζιου και μάλιστα φέρεται να έχει κάνει κρούση στον Κώστα Αντωνίου κατά την παραμονή του τελευταίου στο Μπέργκαμο. Παράλληλα η βραζιλιάνικη Σάντος λέγεται πως εξετάζει την περίπτωση να κινηθεί για τον Κλέιτον. Από πλευράς Παναθηναϊκού είναι ανοικτοί στο ενδεχόμενο πώλησης του Μάντζιου, εφόσον έρθει μια καλή πρόταση, ενώ αντίθετα πιστεύουν πως ο Κλέιτον έχει πολλά να προσφέρει ακόμη στο «τριφύλλι».

Μάλαρτζ: «Θέλω να παίζω»

Ο ΟΦΗ υποβιβάστηκε και ο δανεισμός του Αρκάντιους Μάλαρτζ ολοκληρώνεται με τη λήξη της σεζόν. Ο 28χρονος Πολωνός γκολκίπερ δύσκολα θα βρει θέση στο ρόστερ του Παναθηναϊκού και όπως όλα δείχνουν θα φύγει. Ο Μάλαρτζ μίλησε στον ΣΚΑΪ και ξεκαθάρισε ότι θέλει να αγωνίζεται:

«Έχω συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, αλλά ακόμα δεν ξέρω τι πρόκειται να συμβεί, δεν έχω μιλήσει με την ομάδα. Όμως, δεν θέλω να επιστρέψω και να είμαι τρίτος τερματοφύλακας. Θέλω να είμαι πρώτος. Στον Παναθηναϊκό ή σε όποια άλλη ομάδα θέλω να αγωνιστώ και όχι να πληρώνομαι και να κάθομαι κοροϊδεύοντας τους εργοδότες μου. Οσο μεγάλος συναγωνισμός κι αν υπάρχει, ακόμα και τον Μπουφόν να έχω μπροστά μου, εγώ θέλω να παλεύω για να αγωνίζομαι βασικός. Περιμένω να μιλήσει ο μάνατζέρ μου με την ομάδα. Είναι κρίμα που ο ΠΑΟ δεν κατέκτησε έναν τίτλο και που δεν προχώρησε κι άλλο στην Ευρώπη. Το πρωτάθλημα χάθηκε από τις μικρές ομάδες».

* Ατομικά προπονήθηκαν σήμερα οι Βύντρα, Μάτος, Καραγκούνης. Στη σημερίνη προπόνηση οι παίκτες του "τριφυλλιού" έκαναν ασκήσεις με μπάλα και στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις τεχνικής και στο τέλος δούλεψαν στο τελείωμα φάσεων.


Βαγγέλης Νερατζιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x